Lösningsarkitekt till PRI i Stockholm

Lösningsarkitekt till PRI i Stockholm

PRI i Stockholm söker en Lösningsarkitekt som vill vara med att ta fram en ny generation av framtida lösningar!

Vi på PRI befinner sig i ett expansivt skede där vi bygger mycket ny funktionalitet och har ambitiösa planer när det gäller att ta fram en ny generation av existerande lösningar runt tjänstepension och kreditförsäkring. Som Lösningsarkitekt på vårt kontor i Stockholm tillhör du Utveckling & Innovation där du får vara med och utforma våra framtida lösningar i projekt och i utformandet av nya gemensamma komponenter.

Vi erbjuder dig
  • Stora möjligheter att vara med och forma och planera för det framtida IT-landskapet på PRI, tillsammans med erfarna kollegor
  • Att vara en del av en organisation vars kultur kännetecknas av det lilla företaget med stora framtidsplaner, utrymme för påverkan och goda möjligheter till utveckling.
  • En föränderlig miljö där du blir en del av ett prioriterat område.
  • En arbetsgivare som värderar balans mellan privat- och arbetsliv med bra personalförmåner så som subventionerade luncher, centralt kontor med cykelgarage och högt friskvårdsbidrag.
Det här gör du hos oss

Utifrån din profil, intresse och framtidsplaner utformar vi tillsammans dina arbetsuppgifter. Du kommer ha goda möjligheter att växa och utvecklas med nya utmaningar. Du kommer bland annat:
  • Driva och delta i projekt för framtida satsningar, som primärt handlar om nya tekniska lösningar eller förbättra existerande.
  • Jobba i nära samarbete med arkitekter och systemutvecklare samt andra delar av PRI för att få en helhetsbild av verksamhetsbehoven.
  • Omvärldsbevaka lösningsarkitektur och systemteknik i allmänhet.
  • Arbeta fram och dokumentera lösningar i text och bild.
Ditt team och arbetsplats

IT-avdelningen har idag ca 45 medarbetare med både anställda och konsulter. Teamet du kommer att ingå i består av erfarna och duktiga medarbetare som verkar i en kreativ miljö och som har roligt till-sammans. Du rapporterar till chef för Utveckling & Innovation, Åsa Blomgren, samt tillhör det sakområde som drivs av Chefsarkitekt Peter Dickson. Vi sitter centralt på Regeringsgatan 28 i Stockholm och ger dig möjlighet att jobba både på kontoret och på distans.

Mer om dig

För att lyckas i rollen som Lösningsarkitekt hos oss ser vi att du har du ett intresse av att vara med och förändra och utveckla vår verksamhet. Du trivs i en dynamisk miljö och har erfarenhet som system- eller lösningsarkitekt samt kunskap och förståelse för integrationslösningar.

Som person strävar du efter att nå goda resultat och gillar att bidra med idéer som gör att vi testar nya saker. För att trivas i rollen tycker du det är kul att identifiera lösningar på problem och driva igenom dem. Du är prestigelös och drivs av samarbete på olika nivåer i organisationen.

Du pratar och skriver flytande svenska och engelska.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Tove Sjöberg
Telefon 0709809986
Email Mejla Tove Sjöberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PRI Pensionsgaranti är ett ömsesidigt kreditförsäkringsbolag som ägs av de försäkrade kundföretagen. Vi arbetar med näringslivets pensioner, t ex ITP-planen. Våra tjänster omfattar kreditförsäkring, konsulttjänster, stiftelseadministration och pensionstjänster samt information och utbildning. Totalt uppgår PRI Pensionsgarantis försäkringsansvar till 337 miljarder kronor fördelat på drygt 600 försäkringskunder. PRI Pensionsgaranti har ett dotterbolag, PRI Pensions- och stiftelsetjänst AB.

Företagskulturen kännetecknas av det lilla företaget med stora ambitioner med utrymme för påverkan och goda möjligheter till utveckling. Kulturen stöttas av våra kärnvärden där vi vill uppfattas som Engagerade, Kompetenta samt Hjälpsamma. PRI har drygt 110 anställda och har kontor centralt i Stockholm och Göteborg.