Driven Systemförvaltare till växande Presto!

Driven Systemförvaltare till växande Presto!

Nu har du möjlighet att bli en del av familjära Presto som är på jakt efter sin nya Systemförvaltare. Vi söker dig som trivs i en kommunikativ och teknisk roll där du får nyttja dina kunskaper för att utveckla verksamheten i rätt riktning. Du har lätt för att samarbeta med människor och gillar att vara ”spindeln i nätet”. Låter det intressant? Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN:
Presto är Nordens ledande aktör inom skydd mot brand och olycka. Deras vision är att tillsammans med deras kunder rädda liv och skapa trygghet i verksamhetens lokaler. Som Systemförvaltare på Presto ansvarar du för att bolagets befintliga servicessystem förvaltas och är med i implementering av nya system. Du kommer att axla en viktig roll för att säkerställa att systemen fungerar enligt verksamhetens krav på tillgänglighet, säkerhet och prestanda. Du kommer att ha huvudsaklig operativ kontakt med aktuell leverantör och många kontaktytor internt.

På Presto välkomnas du in till ett familjärt företag med högt i tak och härliga kollegor. Du kommer att ha mycket ”frihet under ansvar” och möjligheter att växa i rollen. För att passa in i tjänsten ser vi gärna att du är tekniskt lagd som person och drivs av att utveckla verksamheten. Du bör ha erfarenhet av projekt och förståelse för diverse affärssystem. Sist men inte minst, är du en person som trivs i en miljö med högt tempo.

Några av dina arbetsuppgifter är att:
 • Ta fram en årlig förvaltningsplan i samråd med representanter från förvaltningsrådet
 • Hantera kontakten med leverantör
 • Förvalta systemen enligt verksamhetens krav på tillgänglighet, säkerhet och prestanda
 • Genomför eller deltar i återkommande underhåll och säkerhetsuppdateringar
 • Fungera som 2nd linesupport
 • Jobba proaktivt med att förbättra systemet
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har minst 2 års relevant erfarenhet som systemförvaltare eller liknande roll som tillexempel applikationskonsult eller tekniskt secondline support
 • Har god teknisk förståelse för IT och affärssystem
 • Har goda verksamhetskunskaper
 • Har förståelse för SQL för att förvalta systemet Mobigo
 • Är bra på att hantera olika kontaktytor
 • Obehindrat talar och skriver på engelska och svenska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet
Vidare kommer stor vikt läggas på personlig lämplighet. För att lyckas i rollen är du driven, kommunikativ och självgående. Du har lätt för att samarbeta med människor och anpassar din kommunikation efter mottagaren. Du har ett genuint tekniskt intresse och vill därmed lägga ner den tid som krävs för att förstå Presto som bolag och de tjänster de erbjuder. Utöver det är du anpassningsbar och flexibel i ditt arbetssätt.

OM KUNDFÖRETAGET:
Presto befinner sig i en spännande tillväxtfas i Sverige och länder runt om i Europa. De grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom skydd mot brand och olycka. Bolagets vision är att tillsammans med deras kunder rädda liv. Hur då? Jo, genom att bistå med extrahjälp när det kommer till skyddsutrustning, service och utbildningar. Som medarbetare på Presto gör du skillnad och är med och skapar trygghet i andra företag och organisationer. Vill du läsa mer om Presto? Klicka här.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter denna period blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Linda Ye
 • Lön: Fast månadslön, marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: Systemförvaltare, applikationskonsult, secondline support, verksamhetsutveckling, system, affärssystem, teknik, IT, Presto, Stockholm.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support, Systemadministration, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 27 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?