Hoppa till innehåll
Prenax AB logotyp

Area Sales Manager

Ansök nu

Area Sales Manager till Stockholm

Prenax har sedan 1993 försett företag med informationshanteringssystem. Bolaget har vuxit och nya möjligheter har utvecklats i takt med att de har blivit världens största Europa-ägda informationsagent.

Arbetsbeskrivning
Som säljare hos Prenax bearbetar du företag som har behov att ha bättre koll på hanteringen av sina prenumerationer, medlemskap, böcker, rapporter, databaser och licenser. Du bearbetar främst advokatbyråer, banker och konsulter till farmaceutiska, akademiska, offentliga och statliga organisationer och institutioner. I rollen som Area Sales Manager kommer du i kontakt med bolagsägare, CFO, inköpare och andra roller med ansvar att ha överblick kring deras leverantörers prenumerationer. 

Du utgår från kontoret i Kista och arbetar tätt tillsammans med dina kollegor. Du har en nära relation med de som löpande ansvarar för uppsättningen av kundernas unika projekt och följer sedan dina kunder för att säkerställa att de är nöjda med den produkt som Prenax levererar. Tack vare detta system sparar kunderna både tid och pengar, genom att få bättre insikt och kontroll över när avtal skall förnyas. 

Som Area Sales Manager har du primärt digitala möten, men fysiska möten är mycket välkommet.

Vi erbjuder
Hos Prenax får du möjlighet att ha direkt kontakt med flera av Sveriges största företag. I denna roll har du en stabil grundlön och god chans att genom eget driv påverka din lön via bolagets provisionsmodell.  

Vad har Bo Bundgaard, Nordic Sales Manager, att säga om tjänsten och företaget?

"På Prenax kommer du att arbeta med många olika företag inom många olika branscher. Vi är marknadsledande och arbetar med de flesta större företag. Du kommer därför att arbeta med många välkända företag, vilket jag tycker är både lärorikt och spännande. Många har jobbat på Prenax i många år, det är en bra miljö och vi hjälper varandra."

Läs mer om vad Bo och John har att säga om tjänsten.

https://career.masterhelp.se/prenax

Din profil
Du som söker tjänsten som Area Sales Manager har lämpligtvis arbetat med prenumerationstjänster eller förmedling av medlemskap, men det är inget krav. Du har god ekonomisk förståelse och är rådgivande i din framtoning. Vi söker dig som vill och kan arbeta självständigt och har förmåga att se vilka kunder som har mest potential av det Prenax levererar. Du gillar att arbeta med flera parallella uppgifter samtidigt som du har förmåga att vara tålmodig, analytisk och förtroendegivande i din framtoning mot våra kunder. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Victor Gustafsson, 036-3363462, och Hampus Måneskiöld, 031-7045194.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning
Prenax är en av världens ledande agenter inom informationshanteringstjänster. Bland våra kunder finns många av de största aktörerna från både offentlig och privat sektor. Vår tjänst har utvecklats för att vara en mycket flexibel och kostnadseffektiv administration av både tryckta och elektroniska abonnemang. Vi erbjuder god service genom kompetent rådgivning, professionell vägledning och erfaren kundservice samt välutvecklade produkter för hantering och tillgång till organisationens resurser. Vi hjälper våra kunder med enklare administration, besparingar, bättre överblick samt konsolidering av leverantörer och fakturor via vår unika och egenutvecklade portal. 

Prenax omsättning uppgick till cirka 260 miljoner euro globalt. år 2022 och vi finns med kontor i 11 länder.

Prenax AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.