Hoppa till innehåll
Precio Fishbone logotyp

Fullstack-utvecklare .NET till Precio Fishbone!

Publiceringsdatum
11 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Lucas Bryggman
Email
Telefon
Ansök nu
Precio Fishbone utvecklar skräddarsydda IT-lösningar där förståelse för kundens verksamhet är av högsta vikt. De erbjuder en stor trygghet samt utmanande uppdrag hos högprofilerade kunder och statliga myndigheter. Vi söker en erfaren utvecklare inom C#.NET som vill bli en del av deras fortsatta framgång!


Om företaget


Precio Fishbone är ett produkt- och konsultbolag. De skapar affärsnytta, kostnadseffektivitet och verkligt värde för deras kunder. De arbetar både med åtaganden och med resursuppdrag.

Hos Precio Fishbone som arbetsgivare erbjuds du:
 • Att bli en del av ett stabilt snabbfotat företag
 • En positiv arbetsplats där de alltid hjälper varandra och har kul på jobbet. Du och din utveckling prioriteras och du får utrymme att jobba med det du brinner för.
 • En stor teknisk kunskapsbank i form av kunniga kollegor där det alltid finns någon som kan hjälpa dig eller lära dig något nytt.
 • Förmånlig pensionslösning och sjukförsäkringar
 • Flexibel arbetstid och generös semester; din livsbalans är viktig för företaget
 • Möjlighet att kombinera hemarbete och tid på kontoret
 • Generöst fiskvårdsbidrag
Om rollen

I rollen som utvecklare kommer du bli en del av en teamleverans ute hos kund. Du kommer att:
 • arbeta med utveckling för deras kunder som är allt ifrån medelstora till globala storföretag och myndigheter
 • bl.a. utveckla webbapplikationer
 • arbeta enligt agil metodik tillsammans med kunniga och engagerade kollegor (utvecklare, testare, Scrum Master, arkitekter och projektledare

Vi söker sig som

 • Har en relevant teknisk utbildning
 • Några års erfarenhet av fullstack-utveckling
 • Ska kunna prestera starkt inom deras kärnteknologier .NET/.NET Core, C#, SQL och Azure eller annan molnplattform
 • Kan arbeta med JavaScript eller andra JS-ramverk
 • Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska
Du tar ett helhetsansvar och får saker genomförda med god kvalitet. Det är självklart för dig att leverera, ta dig an nya utmaningar med ett öppet sinne och en positiv inställning samt agera professionellt. Du bryr dig om dina arbetskollegor och kunder och har en ödmjuk inställning när du möter gammal kod och försöker alltid göra förbättringar där det är möjligt. Du delar med dig av din erfarenhet samt tar del av den erfarenhet som dina kollegor har då vi hela tiden vill utvecklas som organisation och leverantörer.

Praktisk information
Start: Omgående, enligt ök
Placeringsort: Centrala Stockholm, Vasastan
Arbetstider: dagtid, flexibelt
Omfattning: heltid
Kontaktuppgifter: kathinka.evers@pn.se

Detta är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd hos Precio Fishbone. Professionals Nord kommer att sköta rekryteringsprocessen och Precio Fishbones önskemål är att alla frågor kring tjänsten går via ansvarig rekryterare alternativt till info@pn.se
Precio Fishbone logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Att arbeta på Precio Fishbone ska vara roligt, utmanande och stimulerande. Och det är klart att det du gör ska synas och märkas. Hos oss är du med och påverkar, dina insatser bidrar till hur våra uppdrag går, hur nöjda kunderna är, hur företaget går och hur det utvecklas. På Precio Fishbone bidrar varje enskild konsult till företagets framgång. Varje enskild individ och detalj är lika viktig för att skapa en fungerande helhet. På så sätt skapar vi nytta och verkligt värde för våra kunder. Vår verksamhet bygger på kontinuerlig kompetensutveckling och vi erbjuder därför ett flertal alternativ för att du skall behålla och vidareutveckla din kunskap och kompetens.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Motala
Industri & Anläggning
Företagslogga
Skellefteå
Teknik & Ingenjör
Företagslogga