Hoppa till innehåll
PostNord logotyp

TeamChef till PostNord Group i Stockholm

Ansök nu
Som TeamChef får du leda modern utveckling och driva förändring inom produktområdet Business, kundportalen för företagskunder

På PostNord Digital bygger vi de bästa digitala kundlösningar för den nordiska marknaden. Vi har utvecklat PostNord Appen, Skicka Direkt, PostNord Kundportal och Riktiga Vykort. Nyligen lansera vi även tjänster som Live Tracking, paketrobotar och digitalt porto. Hos oss möts du av en öppen och varm arbetsmiljö där vi ständigt strävar efter att förbättra oss och lära av våra misstag. Vi arbetar agilt i en DevOps-kultur och våra självstyrande team ger stora möjligheter att påverka teknikval som arbetssätt.

Vi erbjuder dig
 • Goda utvecklings- och karriärmöjligheter, till exempel sponsrar vi dig att AWS-certifiera dig.
 • Förtroende att leda och möjliggöra värdeskapande förändringar för PostNord och utvecklingsteamen
 • En arbetsgivare som värderar livspusslet och balansen mellan arbete och privatliv
 • Tillhörighet i ett team som lever agila värderingar varje dag i en DevOps-kultur
Det här gör du hos oss

Som TeamChef kommer du leda den tekniska delen inom produktområdet Business genom att coacha tech leads och utvecklare och själv arbeta operativt med utveckling. I rollen kommer du bland annat:
 • Coacha och stötta våra utvecklingsteam med både budget- och personalansvar
 • Driva förändringsarbetet och säkerställ att produktområdets vision och mål uppnås
 • Driva och leda olika forum inom ett av produktområdet
Ditt team och arbetsplats

Du blir en del av produktområdet Business som ansvarar för kundportalen för våra företagskunder. Inom området har vi fem team som stödjer olika moduler och funktioner. varje agilt team har helhet DevOps ansvar för sitt område. Varje team består av en produktägare och 5-6 utvecklare inkl. en Tech Lead samt en testare/QA.

Vår techstack
 • Vi bygger alla våra tjänster i AWS serverless.
 • Backend; Typescipt med Node.js.
 • Frontend; Vue.js, Angular och Typescript.
 • Säkerhet; Oatb, OIDC.
 • Loggning; ELK (Elastic Search och Kibana).
 • Observability
Vi har en hybrid arbetsplats där basen är på vårt kontor i Solna.

Mer om dig

För att trivas hos oss har du ett naturligt intresse för en utmanande, leveransinriktad miljö med högt tempo. I den här rollen har du många kontaktytor och det är därför viktigt att du är en god och lyhörd kommunikatör.

Du är har tidigare erfarenhet av ledarskap kanske i en roll som Tech Lead och agil erfarenhet. Du motiveras av att både utveckla team och driva storskaliga komplexa lösningar, gärna digitala produkter och tjänster. För att lyckas i rollen tror vi du är en prestigelös och coachande ledare med utvecklarbakgrund, gärna inom vår tech-stack.

För att skapa rätt förutsättningar för dina medarbetare att prestera är du en närvarande ledare. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och tror på dina medarbetares förmåga att själva ta ansvar och fatta beslut.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Mathias Jonsson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på www.postnord.com.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare