Hoppa till innehåll
PostNord logotyp

Supply Chain Analyst till PostNord

Ansök nu
Postnord utökar sitt team i Stockholm, Solna och söker nu en Supply Chain Analytiker. Välkommen att söka redan idag!

Vill du vara en del av en dynamisk och föränderlig miljö på Nordens största logistikföretag? Vill du arbeta i en affärsdriven position där du kommer att ansvara för PostNords nätverksmodellering och kapacitetsanalys? Har du tidigare erfarenhet som Supply Chain Analyst / modellerare / analytiker eller liknande och drivs av att arbeta med modellering och innovativa lösningar?

Då kan det här vara jobbet för dig!

Ditt anställningserbjudande

Som Supply chain analyst kommer du ingå en grupp på totalt 10 personer som arbetar med strategisk nätverksdesign och kapacitetsplanering, ny teknologi och innovation samt Production excellence. Uppdraget är att säkerställa att PostNords infrastruktur för att sortera och leverera paket klarar den förväntade volymtillväxten och att nätverket är kostnadseffektivt. Scenariomodellering är en central del i detta där vi analyserar hur paketen flödar genom PostNords produktionsnätverk, från att paketet hämtas upp från e-handlarens lager till att det levereras till mottagaren.

Inom PostNord kommer du jobba med många kompetenta specialister med stort kunnande och med några av de mest erfarna logistikerna i Norden. Om du vill arbeta på ett företag där logistik är hjärtat i organisationen är PostNord rätt arbetsplats.

Du kommer till en välfungerande och harmonisk grupp som har kul på jobbet och som har höga värden i medarbetarundersökningarna.

Du ska må bra.
PostNord är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på sina anställda som på sina kunder. Vi erbjuder en flexibel hybridarbetsplats. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom deras egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings-och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Supply chain analyst kommer du ansvara för PostNords nätverksmodell där du modellera olika scenarion. Din huvuduppgift blir att vidareutveckla förmågan att modellera och simulera flödena. En viktigt del i detta är att driva den årliga processen där vi uppdaterar den strategiska planen för hur vi ska utveckla och investera i vårt nätverk. Det innebär att samla in och validera data från olika delar av verksamheten för att sedan definiera och modellera scenarios för att till sist förklara resultatet till ledning och intressenter.

Arbetsuppgifter kommer att innehålla:
  • Ansvara för nätverksmodellen - validera och presentera
  • Kommunicera resultaten av modelleringen så att det resultatet kan användas som underlag till vägval och investeringsbeslut
  • Långsiktigt utveckla och implementera nya modeller för optimering och simulering
  • Stötta länderna/koncernen med analys av strategiska frågeställningar med påverkan på nätverket
Värt att veta

Du rapporterar till Head of Network & Technology Strategy. Tjänsten är på heltid och tillträde sker så snart rätt person kan vara på plats. Placering är i antingen Stockholm eller Köpenhamn.

Våra förväntningar

Vi tror du har en examen som civilingenjör, alternativt kommer från en matematisk bakgrund, och har minst några års erfarenhet inom modellering och simulering. Du har goda kunskaper i Excel och har troligen även erfarenhet av Visual basics och har jobbat med optimering på något sätt i din karriär eller studier. Det är meriterande om du har kunskap inom nätverkssimulering, operationell analys inom logistik eller tillverkning och projektledarerfarenhet. Du talar och skriver engelska obehindrat. God kunskap i något av de skandinaviska språken är meriterande

Som person är du driven och analytisk. Du testar gärna nya arbetssätt och gillar variationen i att dels göra grundarbetet med modelleringen och dels utveckla nya arbetssätt. Du är en god kommunikatör som kan kommunicera med olika delar av organisation på ett effektivt sätt.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Hendrik Christiansson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 maj 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare