Hoppa till innehåll
PostNord logotyp

Junior Hyresförhandlare till PostNord

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Befattningen innebär förhandling och omförhandling av hyresavtal, hantera uppsägningar samt handlägga ärenden i hyresnämnden. Den innebär vidare ansvar för dialog med kommuner samt kommersiella intressenter i syfte att hitta möjliga etableringar både vad gäller befintliga byggnader samt byggbar mark. Du får en möjlighet att växa in i rollen med hjälp av dina seniora kollegor.

Uppdragsgivare är lokalanvändarna inom PostNord-koncernen och motparter är hyresvärdar, kommuner med flera. En viktig del av arbetet är kommunikationen med våra uppdragsgivare samt beslutsfattare såväl centralt samt regionalt. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra övriga medarbetare inom Group Real Estate (Facility Management) samt Shared Service Finance.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
 • Bevaka hyresportföljen
 • Förhandla och omförhandla hyresavtal, hantera uppsägningar samt handlägga ärenden i hyresnämnden
 • Upprätta beslutsunderlag
 • Bevaka den interna och externa marknaden avseende lokaler, tillgänglig mark mm
 • Kontakt, dialog samt förhandling med kommuner och andra aktörer på marknaden
 • Inom ett givet område ansvara för dialog med PostNord-koncernens verksamheter
 • Ansvara för relation och kommunikation med fastighetsägare och förvaltare inom givet ansvarsområde
 • Skriva markreservationsavtal
 • Formulera hyresavtal
 • Delta i utvecklingsarbetet inom Asset Management SE.
Du kommer att ingå i ett team som idag består av två hyresförhandlare samt fyra projektledare varav en sitter i Göteborg. Du rapporterar till Head of Asset Management PostNord SE.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret Arken i Solna.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyutexaminerad från högskola inom ekonomi, fastighet eller juridik. Du har ett genuint intresse för fastighetsrätt och hyresjuridisk för kommersiella lokaler. Har du viss relevant arbetslivserfarenhet redan så är det meriterande.

Som person är du social, nyfiken, strukturerad samt har en god samarbetsförmåga. Du är en driven, resultatorienterad person som är engagerad i dina arbetsuppgifter. Du är en person som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du trivs med att ha många kontaktytor, både internt och externt. Du är en god kommunikatör och är flytande i det svenska språket, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en miljö med ständigt nya utmaningar. Vi erbjuder möjligheter att utvecklas och att arbeta i en prestigelös grupp där vi gemensamt hjälps åt att nå våra mål. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och vi erbjuder trygga anställningsvillkor och förmåner.

Förutom ovan nämnda förmåner erbjuder vi:
 • Flexibel hybrid arbetsplats med ett öppet arbetsklimat
 • Goda utvecklings- och karriärmöjligheter
 • Goda försäkrings- och tjänstepensionsvillkor
 • Friskvårdsbidrag & tillgång till kontor Arkens gym och simhall
 • Personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNord Plus
 • Anställning sker enligt kollektivavtal
I den här processen samarbetar PostNord med Jurek Law och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt på telefon 0766 33 14 40.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Vi gör vardagen enklare

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Norden.

Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Besök oss på www.postnord.com
Mer info
Kontaktperson
Ulriikka Järnefelt
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare