Agil Coach med personalansvar, PostNord, Stockholm

Agil Coach med personalansvar, PostNord, Stockholm

Bli en värdefull del av Agile Office där du coachar, leder och utvecklar Scrum master teamet på PostNord i Stockholm!

Som Agil Coach är du navet i vårt agila lärande där du leder och coachar våra Scrum Masters. Hos oss på PostNord får du utrymme att applicera tidigare lärdomar samtidigt som du ges utrymme för att utforska i strävan mot bättre kundupplevelser. Vi välkomnar dig som vill fortsätta lära och nyfiket möter människor och perspektiv i en miljö där förändring är konstant.

Vi erbjuder dig
  • Tillhörighet i ett team som lever agila värderingar varje dag
  • Förtroende att leda och möjliggöra värdeskapande förändringar för PostNord och våra Scrum Masters
  • Utrymme att förfina vårt agila arbete genom engagemang i ledningsgruppen för Agile Office
  • En arbetsgivare som värderar livspusslet och balansen mellan arbete och privatliv
Det här gör du hos oss

Som Agil Coach är din huvudsakliga uppgift att skapa förutsättningar för våra Scrum Masters att leverera värde.
Det gör du genom att:
  • Coacha och utveckla våra Scrum Masters och parallellt rekrytera in nya förmågor
  • Driva förändringsarbetet genom ständiga förbättringar inom Agile och Lean Product Development
  • Ansvara för budget och resursfördelning inom din grupp
  • Delta i ledningsgruppsarbete för Agile Office som präglas av förtroende, samarbete och prestigelöshet
Ditt team och arbetsplats

Ditt team består av 25st medarbetare i rollen som Scrum Master. Du kommer vara en del av ledningsgruppen för Agile Office och ha ett tätt samarbete med manager för RTE:er och våra produktägare. Vi har en hybrid arbetsplats där basen är på vårt kontor i Solna.

Mer om dig

För att trivas hos oss behöver du uppskatta miljön i en leveransinriktad organisation med höga krav och snabbt tempo. Du har tidigare erfarenhet av Agile och Lean Product Development och ett intresse för att förenkla och samtidigt skapa värde. För att skapa rätt förutsättningar för dina medarbetare att prestera är du en närvarande ledare som vågar göra fel och tror på dina medarbetares förmåga att själva ta ansvar och fatta beslut.
Du kommer ha många kontaktytor i rollen och det är därför viktigt att du är en god och lyhörd kommunikatör. Du tror på samarbete och tycker om att lösa komplexa problem och är ödmjuk för att ingen lösning fungerar överallt.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Linda Segerman
Email Mejla Linda Segerman
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Data & IT, IT-Konsult, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 22 feb 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varför vi finns PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag. Att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetarmänniskor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbets-plats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord -ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se.