Hoppa till innehåll

Senior Pricing Lead till PostNord i Stockholm

Nu söker vi efter en Senior Pricing Lead till huvudkontoret i Solna. Välkommen med din ansökan!

Har du erfarenhet som pricing analyst / specialist från ett större bolag eller från en komplex bransch? Har du kanske jobbat som transfer pricing specialist / manager och vill nu ha en ny utmaning? Vill du vara med och forma framtidens prissättningsstrategier för PostNord? Då har vi ett jobb för dig!

Just nu söker vi en erfaren Pricing Lead som kommer att spela en avgörande roll i att stärka PostNords team och deras framgång över hela Norden!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Senior Pricing lead kommer du jobba med att driva PostNords Paketproduktprissättning i samarbete med andra funktioner inom PostNord.

Du kommer jobba i en verksamhet med ett viktigt samhällsuppdrag där många medarbetarna inom PostNord är väldigt engagerade och extremt kunniga inom sitt område då PostNord är den största aktören inom logistik i Norden. Din närmsta chef har en bred erfarenhet av affärsutveckling från flera olika branscher och är en erfaren chef som ger mycket självständighet och eget ansvar till dig som medarbetare.

PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder trygga anställningsvillkor, kollektivavtal och förmåner. Bland annat erbjuder dom:
 • En verksamhet som bidrar till den svenska infrastrukturen - det som PostNord gör påverkar hela samhället!
 • Flexibel hybrid arbetsplats med ett öppet arbetsklimat
 • Många utvecklings- och karriärmöjligheter
 • Goda försäkrings- och tjänstepensionsvillkor
 • Friskvårdsbidrag
 • Ett rikt utbud av aktiviteter och erbjudanden inom områdena semester, idrott, kultur och wellness via Personalstiftelsen PostNord Plus
 • En rad faciliteter på huvudkontoret i Solna som inkluderar egen restaurang och café samt gym och sporthall
Dina framtida arbetsuppgifter

Som Senior Pricing Lead kommer du att ansvarar för de strategiska prissättningsmodellerna och samverkar nära med försäljnings-, produkt-, drift- och finansavdelningarna. Du kommer leda arbetet både när det gäller prissättningen av existerande produkter men även när nya erbjudanden planeras. En annan viktig del av ditt jobb är att hjälpa säljavdelningar genom att ge dem värdefulla insikter och analyser när de behöver stöd i kundförhandlingar. Fokuset kommer också att ligga på att utveckla PostNords prisstrategier och ta en aktiv del av transformationen i PostNords prisstrategier.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
 • Processägare för PostNords prissättningsarbete för paket
 • Utveckla och hantera prissättningsmodellen för paketportföljen, inklusive prissättningsram och prissättningsverktyg
 • Utbilda kollegor i processen samt verktygen
 • Kontinuerlig kontakt med interna intressenter för att driva och delta i affärsutvecklande initiativ
 • Följa produktförändringar och motsvarande påverkan på prissättningen
 • Följa marknadstrender och hålla dig uppdaterad om utvecklingen av prissättningen
 • Utvärdera förfrågningar om prisändringar inklusive påverkan på marginal, volym, konkurrenternas prisnivåer etc.
Rollen innebär i korthet

Tjänsten utgår från huvudkontoret i Solna med viss möjlighet till distansarbete. Du rapporterar direkt till PostNords Director Group Strategy and Solutions. Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi en engagerad och initiativrik person som har en stark analytisk förmåga och tidigare erfarenhet strategisk prissättning, inklusive konkurrens- och värdebaserad prissättning samt att driva förändringsarbete. Du är noggrann och har öga för detaljer samtidigt som du kan se logiken och sambanden i komplex information och åskådliggöra dem på ett enkelt sätt. Du är självständig och tar ansvar för dina egna beslut samtidigt som du har förmågan att bygga goda relationer med kollegor och andra intressenter. Vi förväntar oss att du har en god erfarenhet av att arbeta med BI-verktyg, Excel, PowerPoint och Office 365.
PostNord Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
28 dec. 2023 (26 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Malin Meyer
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga