Hoppa till innehåll
PostNord Strålfors logotyp

Sök roll som Produktägare - PostNord Strålfors

Publiceringsdatum
29 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker Produktägare till två av våra högt prioriterade områden hos PostNord Strålfors i Stockholm! Är det du?

Här ges du en tongivande roll där du blir en viktig pusselbit i vår pågående förändringsresa!

Lockas du av möjligheten att få driva produkt som hanterar transaktioner i miljardbelopp samt en helt ny plattform som underlättar vardagen för Strålfors kunder? Då bör du söka rollen! Vi satsar nu på innovation, användarvänlighet och den digitala framtiden och vill ha med dig! Här har du stora möjligheter att påverka och leverera maximalt värde till våra kunder!

Vi erbjuder dig
  • Ta plats i vår digitala transformationsresa och forma riktningen för framtidens lösningar
  • Upplev en dynamisk och prestigelös kultur med fokus på kundnöjdhet och innovation för produkter som påverkar miljontals människor
  • En långsiktig och stabil arbetsgivare prioriterar din framtid och professionella utveckling
  • Ansvara för lösningar som genererar samhällsnytta genom att underlätta vardagen för våra kunder och få den digitala infrastrukturen i samhället att flyta på smidigt
  • Fina förmåner i form av friskvårdbidrag, kompetensutveckling, pensions- och försäkringsavtal mm.
Det här gör du hos oss

Hos oss blir du produktägare för två högt prioriterade produkter och satsningsområden hos Strålfors som är en del av PostNords koncern. I din vardag kommer du leda två utvecklingsteam och säkerställa framgångsrik produktutveckling. Det innebär att du bland annat:
  • Deltar i agila utvecklingsceremonier och planeringar
  • Äga, prioritera och forma roadmap och vision för payment och självbetjäningsplattformen tillsammans med produktchef
  • Prioritera backlogg tillsammans med dina team samt fångar in behov från intressenter och stakeholdes över hela verksamheten
  • Följa och analysera KPIer för att ständigt förbättra och optimera.
Ditt team och arbetsplats

Organisatoriskt tillhör du produktledningen och utgår från Stockholmskontoret i Solna. Inom närmaste team samarbetar du nära 12 kollegor om produktägare, produktchefer och specialister som tillsammans arbetar för att lyfta våra digitala produkter till nya höjder. Hos oss i Stockholm finns en mångsidig och inkluderande arbetsplats där du har möjlighet att påverka och skapa framgång tillsammans med ditt team.

Mer om dig

För att trivas hos oss tror vi att du är i början av din karriär som Produktägare med något års erfarenhet av rollen med god förståelse för modern produktutveckling och ledarskap. Vi tror även att du jobbat i roll nära gränssnittet. Vi ser gärna att du är resultatorienterad och har en bred teknisk förståelse och intresse för den strategiska affärsverksamheten.

För att lyckas i rollen har du en god kommunikativ förmåga och gillar att samarbeta med kollegor över hela verksamheten, på plats och digitalt. Du har lätt att skapa förtroende och tar gärna egna initiativ för att säkerställa bästa möjliga resultat för vårt övergripande mål, våra kunder och deras kunder.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande Jobb

PostNord Strålfors logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 februari 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PostNord Strålfors är en viktig del av samhällets kommunikationsinfrastruktur och vi hanterar årligen över en miljard kommunikationsmeddelanden och fakturor åt våra kunder i Norden. Vår målsättning är att vara våra kunders strategiska partner för digitalisering och vi utvecklar kontinuerligt vårt erbjudande och vår nordiska plattform. Vi har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland och det är våra 700 kollegor som varje dag möjliggör vår framgång. PostNord Strålfors är ett helägt dotterbolag till PostNord-koncernen men opererar som ett fristående bolag
Vi har en kultur som kännetecknas av öppenhet, starka samarbeten, omtänksamhet och god kommunikation, och vi vet att mångfald och inkludering är en nyckelfaktor för att möjliggöra innovation och nytänkande.
Var med och skapa framtiden. Vi är idag mitt i en expansiv fas där vi vill ha med dig som vill vara med på, och bidra till, vår förändringsresa.