Ports Group söker Varumärkesjurist

Ports Group söker Varumärkesjurist

Arbetsbeskrivning

I denna roll kommer du arbeta brett med olika former av varumärkesrelaterad juridik. Det handlar om allt från varumärkeshandläggning till att bistå kunderna med varumärkesstrategiska frågeställningar, kommersialisering och licensiering av varumärken till olika frågor om intrång. Vi arbetar nära våra kunder med målet att vara en strategisk samarbetspartner i deras varumärkesrättsliga arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som efter juristexamen har arbetat med varumärkesjuridik under ett till ett par år. Du har viss erfarenhet av varumärkeshandläggning, du kan skriva och förhandla varumärkesrelaterade avtal och du är van av att hantera frågeställningar kring intrång. Framför allt har du ett stort intresse för varumärken och söker nu en roll där du får möjlighet att specialisera dig inom området!

Hos oss kommer du att få stort ansvar från början samt få arbeta med några av landets starkaste varumärken - vi är nämligen övertygade om att tilltro får individer att utvecklas till sitt bästa jag. Vi uppskattar initiativförmåga, uppmuntrar vidareutveckling och tror på att skapa en arbetsplats där du känner att du bidrar med nytta, varje dag.

För att passa in i vår kultur söker vi en teamorienterad och samarbetsvillig individ som gillar att arbeta i kundorienterad funktion med många olika kontaktytor. På Ports Group tror vi på att tillit och möjlighet att påverka skapar engagemang, vi arbetar som ett team mot samma mål. Vi kompetensutvecklar och säkerställer tillväxt i en kultur som präglas av respekt för individen och trygghet i din roll och anställning. Vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper i denna process.

Du erbjuds

Som Varumärkesjurist på Ports Group kommer du att vara en central del av en dynamisk och utmanande arbetsplats. Vi är en flexibel arbetsplats och här finns det möjlighet att välja från vilket av våra kontor man vill arbeta ifrån. Ports Group har en vidare öppen kultur där vi arbetar tillsammans över avdelningsgränserna som ett lag. Detta går igen både i hur vi teamar upp våra uppdrag och våra belöningssystem där gruppens prestation står i centrum.

På Ports Group är vi måna om att anställda ska ha en hälsosam balans mellan arbete och privatliv.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Ports Group med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om oss

Ports Group är ett snabbväxande och lönsamt bolag i segmentet Brand Tech. Ports Group har en unik position på marknaden med 25 års erfarenhet av digitalisering som ICANN- ackrediterad registrar och med ett heltäckande erbjudande inom Brand Protection med mjukvara och tjänster inom Domain Management ,Trademark Management samt Web Security.

Centralt i erbjudandet är mjukvaruplattformen Ports Management som knyter samman portföljen av innehav för optimal överblick och automatiserad hantering av kundernas varumärkessäkerhet. I plattformen hanteras domäner, varumärkesinnehav och websäkerhetsprodukter. Genom ett proaktivt skydd med hjälp av Ports Groups monitoreringstjänster säkras kundens immateriella rättigheter och ensamrätt.
Mer info
Kontaktperson Helena Woodcock
Telefon 0733-10 95 85
Email Mejla Helena Woodcock
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik, Affärsjuridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 14 feb 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!