Hoppa till innehåll
Plantvision AB logotyp

Systemingenjör till Plantvision, Stockholm

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Plantvision AB utökar sitt plant asset management team och söker systemingenjörer inom konstruktion- och processindustrin.

Har du arbetat inom processindustrin med konstruktion eller underhåll? Vill du vara fast-anställd konsult och arbeta på olika projekt med varierande arbetsuppgifter och ständigt kompetensutvecklas? Då är detta rollen för dig!

Här får du bidra till effektivisering av svensk industri genom att förbättra IT lösningar och optimera arbetsprocesserna samtidigt som du har en schysst och trygg anställning som konsult hos en av Skandinaviens ledande konsultbolag. Välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

I rollen som systemingenjör kommer du arbeta som konsult på olika spännande uppdrag och ha utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter. Du blir en del av ett team som arbetar tätt tillsammans i olika projekt och har utöver teamet ytterligare härliga kollegor i andra funktioner. Plantvision har tilldelats utmärkelsen "Great Place to Work" varje år sedan 2017 så du kan räkna med en trygg anställning med fina förmåner och en familjär kultur. Du kommer göra nytta hos Plantvisions spännande kunder varje dag, du får ständig kompetensutveckling och får vara med och bidra med dina kunskaper för att effektivisera både de interna processerna men också kundernas.

Dina arbetsuppgifter

Som systemingenjör kommer du att ansvara för att översätta kundens behov till en praktisk och anpassad IT lösning. Detta inkluderar att implementera, konfigurera och förbättra systemet. Anpassningen av systemet kommer i stor utsträckning att ske genom scriptning snarare än programmering. Du kommer att behöva ha en god förståelse för våra kunders verksamheter inom processindustrin för att kunna omsätta deras behov till en lämplig lösning.

Värt att veta

Som systemingenjör arbetar du som konsult på plats hos kund eller från något av Plantvisions kontor som är belägna i Uppsala, Kista, Södertälje, Göteborg, och Lund. När du är varm i kläderna i arbetet och hos kund finns det även möjlighet att arbeta remote.

Du blir en del av ett kompetent och sammansvetsat team som rapporterar till Konsultchefen. Som nyanställd hos Plantvision kommer du gå ett onboarding-program och när du kommit igång finns det flera interna utbildningar och aktiviteter att ta del av. Tjänsten inleds med en provanställningsperiod på 6 månader, tänkt start sker så snart rätt person kan vara på plats.

Våra förväntningar

Vi ser helst att du:
  • är utbildad ingenjör och har arbetat inom processindustrin med konstruktion eller underhåll eller liknande.
  • har intresse för programmering såsom Visual Basic Script, Python eller C#.
  • har mycket goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift.
  • har B-körkort eller på annat sätt kan ta dig obehindrat till olika destinationer kunderna är placerade.
  • har arbetat med CAD-administration eller liknande.
  • har kunskaper inom CAD eller Microstation kopplade till Excel eller någon databas.
Utöver ovanstående lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en person som är nyfiken och vill ständigt lära dig nya saker! För att vara framgångsrik i rollen och representera Plantvision ute hos kunder ser vi att du är självgående och har en förmåga att söka efter information för att lösa uppgifter på ett effektivt sätt. Du är också en person som kan ta initiativ och har förmågan att arbeta väl i samarbete med andra. Som person är du både kommunikativ och noggrann samt har förmågan att organisera ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Har du tidigare erfarenhet av Siemens COMOS är det starkt meriterande.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Plantvision AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech