Hoppa till innehåll
Pink Noise logotyp

Face2face söker nya talanger till våra sälj-team.

Till våra field marketing-team söker vi nu utåtriktade talanger inom försäljning som vill jobba i ett av våra härliga team som präglas av hög energi, entusiasm och gemenskap, där alla motiverar varandra.

Som säljare hos Face2face kommer ni att vara ansiktet utåt för flera kända varumärken och ni kommer personligen möta kunder på utvalda marknadsplatser som köpcentrum, gallerier, butiker mm.

Här hos Face2face erbjuds du en speciell arbetsmöjlighet på en spännande arbetsplats där vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och styrkor. Vi anser att med rätt driv och inställning kan man gå hur långt som helst.

Vi har inget krav på tidigare erfarenhet av försäljning då ni kommer att genomgå säljutbildning och upplärning. Vi jobbar sedan väldigt aktivt med individuell coachning, feedback och uppföljning av våra duktiga ledare och medarbetare.

Vi erbjuder:

* Varierande arbetsuppgifter med spännande och starka varumärken
* Kunskap inom 1:1 kommunikation och social marknadsföring
* Ett företag i tillväxt och ständig utveckling
* Fokus på din personliga utveckling med daglig uppföljning
* Möjligheter att göra karriär
* Utbildning inom försäljning och ledarskap
* Säljtävlingar med resor till New York, Los Angeles, Paris och Jorden runt
* Fast lön plus provision

Stationär tjänst: Heltidstjänst med utgång från ett av våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Örebro

Sverigeturné: En resande heltidstjänst som passar dig som är äventyrslysten och resglad och vill följa med på en spännande resa runt om i Sverige. Vi står självklart då för boende och transport. Traktamente tillkommer.

Din profil:

* Utåtriktad med positiv inställning
* Lärovillig och engagerad
* Målinriktad och driven
* Motiveras av att tjäna pengar och personlig utveckling


Hos oss ser vi att du är orädd och social och hela tiden tänker framåt. Är du dessutom en person som gillar att jobba på en energifull arbetsplats där egen utveckling värderas då är du rätt person för oss. Vi ser mer till din personlighet än vad du gjort tidigare och har därför inga krav på CV. Tveka inte att skicka in din ansökan till oss redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande.Om företaget

Face2face Creatives International kombinerar strategi, konceptutveckling, försäljning och teknologi för att utveckla och driva kampanjer för att stärka varumärken, sprida kunskap och rekrytera stora kundvolymer av hög kvalitet. Från kontor i Norge, Sverige, Finland, Belgien, Schweiz och Tyskland arbetar vi med kunder som American Express, Carrefour, Apple, Fortum, Louis Vuitton, Porsche, BNP Paribas och Amnesty International på olika europeiska marknader.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 apr. 2023 (12 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare