Hoppa till innehåll
Photomate Scandinavia AB logotyp

Key Account Manager

Publiceringsdatum
23 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi letar just nu efter en Key Account Manager för att gå med i vårt PHOTOMATE-team och hjälpa oss att expandera vår verksamhet i Sverige. Som distributör av solväxelriktare, batterilagringssystem och laddningsstationer för elfordon i Skandinavien, Centrala, Östeuropa och Centralasien behöver vi någon med erfarenhet inom antingen elområdet, solcellsindustrin och/eller energilagringssystem.

Som vår Key Account Manager kommer du att vara huvudansvarig för försäljningen av våra produkter och tjänster till kunder i Sverige, analysera kundernas efterfrågan, tillhandahålla optimerade lösningar till kunden, leverera lösningsvärde till kunden. Du kommer också att leda en ambitiös uppbyggnad av marknadsandelar genom att expandera verksamheter, partnerskap och gå in på nya marknader.

Vi förväntar oss en oberoende, artig, mogen, svensk- och engelsktalande (min. C1) säljare med teknisk förståelse (helst inom området elektroteknik, helst PV-system) och erfarenhet av att hantera försäljning genom distributionskanaler, trevlig och rättvis personlighet som kommer uppskattar samma tillvägagångssätt från andra medlemmar i vårt team.

Du kommer att hantera våra kunder, kommunicera på telefon och e-post, rapportera dina resultat till huvudkontoret och ha ett nära samarbete med logistiken och representera vårt företag (t.ex. under mässor, konferenser etc.).

På Photomate s.r.o. värdesätter vi positivitet, rättvisa och ett vänligt bemötande. Vi söker en lagkamrat som delar våra värderingar och kan bidra positivt till vår arbetsplatskultur. Du kommer att få möjlighet att växa i din roll och utvecklas tillsammans med företaget. Vårt team består av 10st personer som sitter i nya lokaler precis vid Kista Centrum. Vårt huvudkontor finns i Tjeckien och vi är globalt 190st anställda i 23st olika länder.

I gengäld erbjuder vi en trevlig arbetsplats, ett trevligt arbetslag, en bärbar dator och mobiltelefon för privat bruk.
Om du är exalterad över möjligheten att arbeta med oss på Photomate s.r.o. som Key Account Manager, skicka oss ditt CV på engelska eftersom vi gärna vill höra från dig!

Liknande Jobb

Photomate Scandinavia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 mars 2024 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Photomate are Huawei Value Added Partner and Certified Service Partner selling Huawei technology cross CEE & Scandinavia.