Franchisetagare

Franchisetagare

Gå med i Husse och bygg din verksamhet redan idag
Joina oss! Vi är över 1000 franchisetagare som säljer Husse-produkter i mer än 50 länder spritt över hela världen. Bygg ditt företag med en europeisk ledare inom hemleverans av hund och kattfoder med över 30 års erfarenhet inom området. Bli en del av världens snabbast växande franchise inom djurfoder!

Fördelar inom Husse!
Eftersom våra produkter inte är tillgängliga via traditionella distributionsnät kan kunder endast få dem genom att kontakta de lokala Husse-distributörerna eller handla via vår webshop. Leveranser direkt från produktionsanläggningarna gör att Husse kan prissätta produkterna konkurrenskraftigt samtidigt som vi erbjuder en hög kvalitet på produkter och tjänster. Husse erbjuder dörr till dörr leverans av alla produkter utan extra kostnad. Alla våra franchisetagare är grundligt utbildade vad gäller kost/näringslära och inom Husses produktsortiment.

Vår affärsmodell
Starta ditt företag med en europeisk ledare inom leverans av foder till. Vår modell har prövats och testats av över 1000 franchisetagare runt om i världen. Genom att arbeta med Husse får du möjlighet till en stabil utveckling av din egen lokala försäljningsmarknad. Din inkomst genereras mestadels av vanliga kunder, så du har säkerställt att försäljningen är repeterbar. De fasta kostnaderna är låga och ett positivt kassaflöde är uppnåeligt från start. Du kommer också att få allt material och utbildning som behövs för att driva ditt företag. Grundutbildningen omfattar fullständig kunskap om Husses kommersiella erbjudande, näringslära och grunderna i försäljning och marknadsföring. Vi erbjuder stöd via våra grafiska designer, veterinärer. Du får också hjälp inom sociala medier gällande råd och utbildning.

Husse i TOP 100 hos Franchise Direct!
Husse är det första och enda varumärket från den zoologiska industrin som hamnar på listan över topp 100 globala franchisemärken i tidningen Franchise Direct. Andra märken på listan inkluderar Pizza Hut, Hertz eller Hilton Hotels.

Vem passar att bli en Husse-franchisetagare?
Nu söker vi dig som är en positiv och utåtriktad person med en vilja att driva eget, som vill bli en del av en framgångsrik franchisekedja och få möjlighet att starta upp en egen verksamhet lokalt.

En typisk profil för en Husse-franchisetagare har oftast någon form av säljerfarenhet och uppskattar framför allt mötet med nya människor.

Eftersom du som franchisetagare driver och utvecklar din lokala verksamhet i ditt område, kommer din egen arbetsinsats, ambition och drivkraft avspegla sig i din verksamhets resultat och utveckling.

Har du fler frågor kring vår franchise så tveka inte att höra av dig till: Sean@husse.se / 0769488148

Finns möjlighet att bli franchisetagare i hela Sverige, inte enbart i Stockholm.

Ange: BLOCKET som referens
Mer info
Kontaktperson Sean Genc
Telefon 0769488148
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Franchise
Sista ansökningsdag 10 apr 2023 (21 dagar kvar)