Truckförare till utomhuslager i Brunna

Truckförare till utomhuslager i Brunna

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på lager eller produktion? Vill du arbeta utomhus tillsammans med trevliga kollegor? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!

PerformIQ söker för kunds räkning en truckförare till ett företag i Kungsängen. Tjänsten innebär att tillsammans med kollegor ha det övergripande ansvaret för allt som ska göras på gården. Som truckförare kommer du bland annat att plocka ordrar med hjälp av truck, boka transporter, returhanteringar samt skapa plocklistor.

Du kommer att utöver det till exempel att:
* lossa containrar och bilar
* leverera in material från leverantörer
* insortering av material till lagerplatser
* lasta utleveranser


Personprofil
Vi söker dig som har truckkort och tidigare erfarenhet av arbete inom lager samt behärskar svenska i både tal och skrift. Vi ser även att du som söker är en person som är noggrann, samarbetsvillig och flexibel. Du har ett naturligt säkerhetstänk och ett eget driv att vilja lära nytt. I tjänsten förekommer mycket arbete utomhus på gård med en del tunga lyft, därför är det viktigt att du är en person med god fysik.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagermedarbetare.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Kungsängen

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos företaget.

Företagspresentation
Kunden är ett av Europas marknadsledande företag inom maskinuthyrning. Det är ett företag med fokus på att öka så väl säkerheten som effektiviteten hos kunderna. Detta genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Kunden är en helhetsleverantör som utöver maskinuthyrning också erbjuder tjänster så som etablering av byggström, bodar och fallskydd samt utbildningar inom lift, arbetsmiljö och heta arbeten med flera.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.performiq.se/
Sista ansökningsdag 11 feb 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.