Innesäljare inom produktion till Industrigummi

Innesäljare inom produktion till Industrigummi

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Industrigummi tillverkar o-ringar, tätningar, membran med mera utifrån våra kunders ritningar och specifikationer. Exempel på användningsområden är dieselmotorer, pumpar och ventiler inom farmaceutisk och livsmedelsproduktion. Bland våra kunder finns företag verksamma inom den tunga fordonsindustrin, verkstadsföretag och medicintekniska företag.

Vi söker nu en teknisk säljare/rådgivare till vårt kontor i Skogås, Stockholm. Hos oss kommer du att jobba nära våra kunder med fokus på försäljning i en roll med stort tekniskt fokus. Du får sköta försäljningsprocessen som ibland kan ta lång tid och innehålla framtagande av olika tekniska rapporter. Du kommer även arbeta med andra uppgifter så som reklamationshantering, kontakter med tekniker och materialspecialister hos leverantörer och kunder.

Vi erbjuder dig en tjänst där du får vara med under hela processen från kundförfrågan till att vi tillverkar artikeln i vår egen produktion som ligger i samma byggnad. Vi är ett familjeföretag, du får göra din röst hörd och vara med och påverka. Vi har en historia av långa kundrelationer som du får chansen att fortsätta förvalta och utveckla.

Personprofil
För att passa i tjänsten tror vi att du har arbetat i en kundnära roll på ett tillverkade bolag, förmodligen inom plast, gummi eller metallbearbetning. Din tekniska kompetens är god och du känner dig trygg med att vägleda både kunder och leverantörer.

Hos oss får du en central roll och du kommer att få arbeta nära våra största kunder som vi haft långtgående samarbeten med och därför är det viktigt att du är förtroendeingivande, lojal och lösningsorienterad.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska och du har B-körkort.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstider: 38,5h arbetsvecka, kontorstider med flextid.
Plats: Dumpervägen 6, Skogås

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
AB INDUSTRIGUMMI har med över 70 år i branschen gedigen kunskap om tillverkning av formsprutade och formpressade gummiartiklar.

I vår fabrik i Skogås tillverkar vi o-ringar, tätningar, membran med mera utifrån våra kunders ritningar och specifikationer. Exempel på användningsområden är dieselmotorer, pumpar och ventiler inom farmaceutisk och livsmedelsproduktion.

Bland våra kunder finns företag verksamma inom den tunga fordonsindustrin, verkstadsföretag och medicintekniska företag.
Vi är 16 anställda, fyra av oss är tjänstemän och 12 arbetar i produktionen och vi alla arbetar i samma hus i Skogås industriområde. Bolaget omsätter cirka 60 miljoner kronor.


Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.performiq.se/
Sista ansökningsdag 5 apr 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.