Serviceinriktad receptionist till kund i centrala Stockholm

Serviceinriktad receptionist till kund i centrala Stockholm

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en självgående, proaktiv och serviceinriktad person? Är du flexibel, administrativ och initiativtagande, på jakt efter en spännande utmaning? Då kan tjänsten som receptionist till vår kund i centrala Stockholm vara jobbet för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Du sköter företagets reception och kan förvänta dig en varierande arbetsdag som kräver stort eget ansvar. Tjänsten är på heltid med start i slutet på februari.

Dina arbetsuppgifter innebär exempelvis:
- Välkomnande av besökare och att ta emot telefonsamtal
- Ansvara för företagets 3 mailboxar
- Diverse kontorsadministration
- Inköp av kontorsmaterial
- Förbereda inför event och sköta eventuell servering
- Post- och leveranshantering
- Städ & enklare vaktmästeri

Ditt fokus kommer att ligga på att se till att kontoret är välkomnande för företagets medarbetare och besökare. Du kommer även arbeta brett med kontorsadministration och support för kontorets olika funktioner.


Personprofil
Vi söker dig som är organiserad, ansvarskännande och initiativtagande. Du har en känsla för service och är inte rädd att rycka in där det behövs. Du är van att ha många bollar i luften och har en förmåga att prioritera rätt saker för stunden.

Vidare söker vi dig som:
- Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
- Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Du har daglig kontakt både med företagets medarbetare och besökare. Det är av stor betydelse att du är organiserad, proaktiv och utåtriktad med en god social förmåga. Arbetet ställer också höga krav på att du är självgående och har en förmåga att se vad som behöver göras.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som receptionist. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.performiq.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se