Hoppa till innehåll

Säljare till Speed Photo (Fotoautomater)

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Speed Photo har varit marknadsledande i Norden inom publika fotoautomater sedan 1958 och under 2024 fortsätter vi vår expansiva fas med nya produkter inom ”Fun Photo” och ”Foto-framkallning”. Fotoautomaten används nämligen mer än någonsin!

Om du vill komma till ett mindre, snabbväxande företag där du får vara med och göra skillnad, träffa mycket nya människor och påverka din lön- kan det här vara rätt tjänst för dig!

Som Säljare hos oss på Speed Photo kommer du ansvara för att teckna nya hyresavtal för fotoautomater med platsupplåtare som förvaltar: gallerior, större livsmedelsbutiker, nöjesparker, nattklubbar och hotell. Du har möjlighet att göra både stora, lite mer tidskrävande affärer samt mindre, snabbare. Kombinationen gör att du når din budget. En tjänst där du får resa inom Norden med fokus på Sverige och nätverka med beslutsfattare inom respektive område.

Du presentera en välkänd produkt i modern tappning där din roll är att förmedla dess värde på bästa sätt- varför just de behöver en fotoautomat i sin lokal! Detta samtidigt som du själv måste avgöra om platser kommer genera kunder till automaten.

Personprofil
Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt i en roll med mycket eget ansvar.
Du är social, utåtriktad och nyfiken på kundens behov. Du är affärsmässig i ditt arbetssätt där du med struktur och vilja drivs av att arbeta mot uppsatta mål (budget).

Du har:

- Flera års arbetserfarenhet i en säljande roll med mycket eget ansvar (till exempel säljare, projektledare, butikschef, uthyrare)
- Sinne för struktur och vana av att arbeta i affärssystem
- Goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift
- B-körkort

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider med flextid
Adress: Mediavägen 11, Tyresö

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på nr. 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.


Företagspresentation
Speed Photo äger ca 300 fotoautomater och har ca 300 000 kunder per år.
Våra fotoautomater hittar du bland annat i Gallerior, Reseknytpunkter, på Nöjesparker och på nattklubbar i våra större städer.
Vi är 12 härliga medarbetare med kontor i Tyresö, Stockholm.

Välkommen med din ansökan!


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 dec. 2023 (26 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.
http://www.performiq.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Karlskrona
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga