Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Säljare till Robust Ståldörrar i Stockholm

Publiceringsdatum
26 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker en passionerad och resultatorienterad säljare som är redo att erövra marknaden i Stockholm. Om du har en outtröttlig passion för att överträffa mål, bygga starka kundrelationer och älskar att vara en del av framgångshistorier, då är det här din chans att briljera i en organisation som satsar på tillväxt!

Kom och gör skillnad hos oss på Robust!


Som säljare på Robust kommer du att spela en nyckelroll i att hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner.
Du erbjuds en central och strategiskt viktig roll och kommer att ha stort inflytande över bolagets fortsatta försäljningsutveckling.

Du har ett eget kundansvar för såväl befintliga som potentiella kunder där du har ett mycket nära samarbete med dina kunder och partners. Du kommer att bearbeta återförsäljare, installatörer, kommunala och privata fastighetsbolag, byggföretag samt föreskrivande led såsom arkitekter.

Du agerar i en projektledande och konsultativ roll där du föreslår den bästa dörrlösningen utifrån kundens behov och önskemål.
Du är ansvarig för hela säljprocessen från att identifiera nya affärer till att offerera och hålla i projekt mot kund fram till färdig lösning. Till din hjälp har du ett innesäljarteam.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

* Prospektering av potentiella kunder och affärsmöjligheter.
* Förstå kundens unika behov och föreslå bästa lösning.
* Bygga starka, långsiktiga relationer med kunder och partners.
* Presentera och sälja Robust produkter.
* Uppnå och överträffa säljmål.


Personprofil
Vi letar efter dig som älskar att vinna, du besitter ett stort eget driv och viktigast av allt, du ger inte upp!
Du gillar att arbeta strategiskt och målinriktat för att nå och överträffa dina säljmål där du har dokumenterat goda resultat.

Tjänsten passar dig som är flexibel, lösningsorienterad, självgående och med hög ansvarskänsla.
Som person är du utåtriktad och har en stark kommunikationsförmåga.

För att lyckas i rollen som säljare krävs vidare:

* Säljerfarenhet av B2B där du varit drivande genom hela säljprocessen.
* God förmåga att kommunicera både i tal och skrift på svenska och engelska.
* B körkort

Vi ser det som mycket meriterande om du besitter kunskap om och har ett upparbetat kontaktnät gentemot byggare, fastighetsägare, återförsäljare, installatörer och föreskrivande led så som arkitekter.
Men viktigast är att du har intresset, drivet och viljan att lära dig!


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Stockholmsregionen, tjänsten utgår från hemmet

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Robust AB ingår sedan i maj 2019 Novofermkoncernen. Novoferm är en av Europas största leverantörer av dörrar och entréer. Tillsammans med Novoferm bygger vi en stabil och trygg grund att växa från i Skandinavien.

Robust AB tillverkar och säljer säkerhetsdörrar och branddörrar för kontor, bostäder och industri. I fabriken i Nykroppa, Värmland har det under drygt 50 år utvecklats och producerats mer än 1 000 000 säkerhets- och branddörrar.

Vi är välkända för vår höga kvalitet och branschens snabbaste leveranser till stora och små objekt. Våra portar, glasade dörrar och övriga produkter tillverkas i våra egenägda fabriker i främst Tyskland men även övriga Europa. Läs mer på www.robust.se


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 mars 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.