Hoppa till innehåll

Pers. Assistent dag/vakennatt till pojke 14

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker nu positiva och lite påhittiga personliga assistenter till en 14-årig kille boendes i Enskede gård.
Vi söker dig som gillar att vara aktiv, är lyhörd och inkännande och vågar hitta nya lösningar och komma med idéer. Är självgående och vill ha ett meningsfullt och roligt jobb med en underbar kille på väg in i tonåren.
Denna kille gillar musik och kan lyssna på Youtube i timmar, men älskar också aktiviteter och behöver en personlig assistent som kan se balansen i detta. Helgerna brukar bestå i besök på teater, titta på djur, museer mm. På sommaren blir det mycket bad och på vintern är en av favoriterna att åka skridskor så det är viktigt att du som personlig assistent gillar att aktivera både honom och dig själv.
Denna glada sociala kille behöver hjälp med allt i sin vardag. Har du tidigare erfarenhet av Epilepsi och sondmatning så är det en fördel men inget krav.
Arbetspassen är förlagda efter skoltid och helger varannan vecka.
Lön enligt avtal, kollektivavtal kommunal/vårdföretagaranaFöretagspresentation
Vi på Team Aron Assistans hjälper våra kunder att få möjlighet att prova på olika idrotter och ser till att assistenter och kunder får komma i kontakt med föreningar och idrottsklubbar som skulle kunna vara av intresse. Genom vårt nätverk inom idrotten och via samarbeten med föreningar och idrottsklubbar kan vi uppfylla våra kunders önskan att gå på exempelvis fotbollsmatcher eller andra idrottsrelaterade evenemang. Finns önskan att efter matchen hälsa på laget eller sin favoritstjärna finns det goda chanser att vi kan ordna även detta.

Team Aron Assistans - assistansbolaget för dig som vill vara aktiv och älskar idrott


Om PerformIQ
Vi på Team Aron Assistans tror på att alla människor är bra på något. Vi tror på att skapa rätt förutsättningar för att människor skall kunna växa. Vi tror att ett aktivt liv är en bra grund för ökad livskvalitet och detta utifrån varje individs unika förutsättningar.
Vi tror att delaktighet skapar ett mervärde och ett bättre liv. Detta med fokus på idrott, föreningsliv och aktivitet.


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
25 dec. 2023 (23 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi på Team Aron Assistans tror på att alla människor är bra på något. Vi tror på att skapa rätt förutsättningar för att människor skall kunna växa. Vi tror att ett aktivt liv är en bra grund för ökad livskvalitet och detta utifrån varje individs unika förutsättningar. Vi tror att delaktighet skapar ett mervärde och ett bättre liv. Detta med fokus på idrott, föreningsliv och aktivitet.
http://www.performiq.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga
Helsingborg
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Falun
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb