Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Operativ inköpare till Sifverts skruv

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Söker du en roll som operativ inköpare och vill komma till ett familjärt och tryggt företag? Är du dessutom strukturerad och har en hög administrativ förmåga? Då kan tjänsten som Operativ inköpare hos oss på Sifverts skruv var helt rätt för dig!

I rollen som operativ inköpare kommer du att ingå i vårt inköpsteam som kommer att bestå av tre personer. Det befintliga teamet har lång erfarenhet och kommer kunna ge dig en bra introduktion och stöd i din nya tjänst.

I tjänsten ingår bl.a. följande arbetsuppgifter:
* Förfrågnings- och offerthantering
* Lägga inköpsorder
* Kontrollera ordererkännanden
* Leveransbevakning
* Hantera avvikelserapporter
* Returer och reklamationer
* Leverantörsfakturakontroll
* Registervård
* Administrativt inköpsarbete

Våra leverantörer är både grossister och tillverkande företag och de finns i Europa, främst i Tyskland.
Förutom arbete i mail och i Excel arbetar vi SAP.


Personprofil
Vi söker dig som är strukturerad och ordningsam med minst ett års arbetserfarenhet från en roll som operativ inköpare.
Du kommer till ett engagerad och drivet gäng så för att passa in tror vi att du är en positiv och levnadsglad lagspelare och trivs i en familjär organisation med högt i tak.
Eftersom du kommer att arbeta med leverantörer utanför Sverige så det är viktigt att du är duktig i det engelska språket.


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Plats: Elektravägen 53, 126 30 Hägersten

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Mattias Söderberg, rekryteringskonsult, på bemaningsthlm@performiq.se

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.


Företagspresentation
Sifvert Skruv AB är grossist och lagerhåller ett brett sortiment av fästelement, bultar, skruvar, muttrar och bygginfästningar. Sifverts styrka ligger i det kompletta breda sortimentet med snabba leveranser direkt från lager. Sifvert har dessutom flera specialiteter såsom rostfria fästelement, distanser, clips och säkerhetsskruv.

Sifvert har en lång tradition av handel bakom sig. Fyra generationer av släkten Sifvert har drivit företaget i 130 år.
Företaget har förvandlats från att vara en järnhandel med ett typiskt järnhandels-sortiment, till att idag vara en grossist-verksamhet, som förser många företag i Stockholm och omnejd med fästelement. Butiken finns kvar och är belägen på Elektravägen 53 i anslutning till grossistverksamheten.

Välkommen med din ansökan!


Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 okt. 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare