Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Operativ inköpare på föräldravikariat

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Swedish Lorry Parts är ett svenskt företag specialiserat på reservdelar som passar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri.
Vi söker dig med en bakgrund som operativ inköpare, som kan börja i april och arbeta minst ett år framöver

Som Operativ inköpare kommer du främst att stötta våra två ordinarie inköpare med flera arbetsuppgifter samt ansvara över tilldelade leverantörer.

Du kommer främst att:
* Identifiera behov
* Lägga order/avrop
* Hantera orderbekräftelse
* Bevaka leverans
* Uppdatera avvikelser och informera berörda kollegor

Vi har cirka 200 leverantörer som finns runt om i hela världen, främst i Europa men även i Kina, Sydamerika och USA.

Du kommer till ett företag som det går bra för, vi har en föräldraledig kollega och söker dig som vill komma in och bidra under minst ett år. Du kommer att arbeta i en bred operativ roll där du får ha kontakt med leverantörer i hela världen.

Personprofil
Vi söker dig som arbetat med operativt inköp i några år och har erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter. Det är viktigt att du känner dig bekväm med det engelska språket och att du arbetat i en roll där du haft kontakt med många leverantörer internationellt.

Det är meriterande om du arbetat i affärssystemet Microsoft business central (BC).

Som person är du en lagspelare som trivs med att arbeta strukturerat i affärssystem. Du är van vid att arbeta med flera processer som du kan skifta fokus mellan. Du kommer till en arbetskultur där vi hela tiden vill utvecklas och nå nya höjder samtidigt som vi har ett klimat där vi tar hand om varandra och ser individen.

Övrigt
Start: omgående och minst 12 månader framåt
Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan.
Plats: Fågelviksvägen 9, Norsborg. Slagsta Business Center.

Du kommer att bli anställd av PerformIQ och uthyrd till Swedish Lorry Parts.

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Mattias Söderberg, rekryteringskonsult, på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
Swedish Lorry Parts tillverkar och marknadsför ett brett sortiment reservdelar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri. Vi strävar efter att alltid erbjuda våra kunder bästa möjliga service och att leverera produkter som uppfyller deras höga förväntningar. Vårt mål är att reservdelar från Swedish Lorry Parts skall vara det naturliga alternativet till OE-delar för ägare av krävande tunga fordon över hela världen.

Sedan SLP grundades 1991 har företaget skapat kundkontakter över hela världen. På kontinent efter kontinent, i land efter land har SLP tillgodosett de grundläggande behoven vid reparationer av tunga fordon. Vår höga produktkvalitet och leveranstillgänglighet har gjort oss kända över hela världen inom den tunga fordonsindustrin. Vi är 55 anställda och omsätter cirka 280 mkr.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: operativ inköpare, inköp, Stockholm, Microsoft business central (BC).


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.