Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Operations Manager Nordics till Four FM

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en strukturerad och prestigelös ledare? Drivs du av att vara nära kundaffären? Vill du leverera exceptionell service till några av världens största företag? Då kan det vara dig vi söker!

Four FM hjälper företag med skräddarsydda lösningar för kontors- och fastighetsservice som tillåter kunden att fokusera på sin kärnverksamhet. Vi levererar integrerade FM-lösningar som innefattar allt inom fastighetsdrift, från receptionstjänster till elinstallation. Som Operations Manager kommer du att få en fantastisk möjlighet att växa med Four FM.

TJÄNSTEBESKRIVNING OCH ERBJUDANDE

Som Operations Manager Nordic får du ha en portfölj av kunder, där du kommer att ha totalansvar för tjänsten och leveransen. Four FM skräddarsyr varje FM-lösning för att passa kunden. Four FM’s arbete är i Norden och ditt konto kommer att sträcka sig över de nationella gränserna.

Ditt arbete blir att leda, utveckla och stödja personalen på plats och se till att de har verktygen för att utföra tjänster av högsta kvalitet.

Alla Four FM’s kunder är välkända internationella företag, företag i absolut världsklass som förväntar sig att våra tjänster matchar!

Som Operations manager Nordics kommer du till exempel att:

* Planera, genomföra och hantera den dagliga serviceleveransen
* Leverera våra tjänster enligt riktlinjer och arbetsbeskrivningar
* Fullt ansvar för uppdragsgivare, kontrakt, underleverantörer och avtalsvillkor
* Planera och genomföra kors- och merförsäljningsaktiviteter
* Driva kontinuerliga utvecklingsprocesser
* Arbeta mot budget, KPIer och lönsamhet
* Anställa och utveckla anställda i ditt team

PERSONPROFIL

Vi söker dig som vill arbeta i internationell miljö med mycket frihet under ansvar. Du är en serviceinriktad person som har förmågan att kommunicera med alla människor. Du har en hög arbetsmoral och släpper inte arbetsuppgifterna förrän de är slutförda.

För att lyckas i rollen som Operations Manager Nordics:
* Goda ledaregenskaper
* Erfarenhet av personalansvar/arbetsledaransvar
* God kommunikation i tal & skrift
* Tidigare branscherfarenhet är meriterande
* Behärskar svenska & engelska i tal och skrift

ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Resor: Förekommer i tjänsten. Två nätter i månaden som snitt.
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

OM FOUR FM

På Four FM är vi övertygade om att de bästa resultaten skapas i en trygg och öppen arbetsmiljö där vi stöttar och litar på varandra. Vi värdesätter ett nära samarbete mellan medarbetare och ledning och prioriterar möjligheter att utväxla erfarenheter och kunskap såväl som skratt. Four FM erbjuder schysta arbetsvillkor och arbetar för att främja en god balans mellan arbete och familjeliv.

Våra kärnvärden är öppenhet, enkelhet och ansvar och detta genomsyrar allt vi gör. Vi vet att när människor erbjuds frihet i kombination med ansvar och stöttning kan de utmana sig själva och leverera resultat långt över det förväntade.

Hos oss kan du växa och utvecklas i din roll, eller axla nya utmaningar inom bolaget, första steget är att ansöka!

Läs mer på vår hemsida: http://fourfm.com/sv

Sökord: driftansvarig, account manager, konsultchef, projektledare, avtalsansvarig, personalansvarig, ledare, affärsinriktad, FM, kundansvarigMer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 nov. 2023 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare