Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Montör till produktionsföretag i Tyresö

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du noggrann och strukturerad? Har du ett brinnande intresse för mekanik och montering?
Då kan du vara den vi söker för tjänsten som montör till en av våra kunder i Tyresö.

PerformIQ söker för kunds räkning en montör till slutmonteringen hos en kund i Tyresö. Tjänsten som montör innebär att arbeta med förberedande och färdigställande av produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat att plocka material och montera hisstelefoner. Som montör kommer du att arbeta i en organisation som värdesätter sin personal och arbetar med att upprätthålla en bra kvalitét gentemot sina kunder.

I rollen som montör kommer du till exempel att:
* Plocka material med hjälp av plocklista
* Montering av hisstelefoner med hjälp av följekort

Tjänsten passar dig som trivs att arbeta självständigt men noga instruktioner som ska följas.

Personprofil
Vi söker dig som har ett intresse för teknik och montering. Du är noggrann, strukturerad och stadig på handen. I din roll som montör kommer du att arbeta självständigt i ett öppet landskap. Därför är det viktigt att du är en person som kan bibehålla fokus med ljud runtomkring dig. För rollen ser vi att du har två till tre års tidigare erfarenhet av produktionsarbete och specifikt att du har arbetat med fin-/slutmontering sedan tidigare.

Som nyanställd kommer du att få en grundlig introduktion på arbetsplatsen och bli tilldelas en fadder.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som montör.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07.00 - 16.00
Plats: Tyresö

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filippa Nielsen.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: montör, lager, teknik,

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Sökord: montör, lager, teknik,

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare