Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Logistik- order- & Inköpsmedarbetare till MIC Nordic

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Älskar du logistik, orderhantering och inköp? Är du en person som får höra att du är ”den som alltid har koll”? Samtidigt som du har ett tekniskt intresse? Då kan det här vara tjänsten för dig.
I rollen som Order, Lager- & Inköpsmedarbetare hos MIC Nordic kommer du att jobba i en lagerinriktad och servicenära roll till både kollegor, kunder och leverantörer.

I rollen hos MIC Nordic kommer du fram för allt att arbeta sida vid sida med en annan person. Utöver det kommer du mötas av 18 härliga kollegor, internationella leverantörer samt kunder.

Som Order, Lager- & Inköpsmedarbetare kommer du att jobba med att:
- Registrera och administrera ordrar i vårt affärssystem.
- Ansvara tillsammans med en kollega över driften på varulagret.
- Ta emot leveranser & packa ordrar som ska levereras till kund.
- Inventering och administrera lagersaldo.
- Hantering av konsignationslager.
- Ha dialog över mail & telefon med våra leverantörer.
- Lägga varubeställningar mot leverantör och ha koll på beställningspunkter.

Vi arbetar med säkerhetsklassade projekt till olika myndigheter och kunder med känslig verksamhet varför en godkänd säkerhetsprövning är ett krav.


Personprofil
Vi söker dig som alltid vill göra det bästa för din omgivning! Du har en positiv attityd och ett gott sinne för ordning och reda. Du är van vid att leda dig själv i arbetet och är prestigelös nog för att hugga i där det behövs. Du besitter även ett tekniskt intresse. Ett krav för tjänsten är att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Varför vill du jobba hos oss?
Hos MIC Nordic kommer du att arbeta med 18 kollegor, internationella leverantörer och med kunder som bland annat är polis och räddningstjänst och inom bygg- och fastighetsbranschen.
Vi är även branschledande och är duktiga på det vi gör - Vi säljer på kvalitet, inte på pris. Vi har projekt i högprofilbyggnader och arbetar du på MIC Nordic är du hos en arbetsgivare med gott renommé. Vi har kollektivavtal med IT &Telekomföretagen.


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider med flextid
Plats: Norgegatan 2, Kista

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen att söka!


Företagspresentation
MIC Nordic har kompletta lösningar för problem med mobil kommunikation inomhus. Vi hjälper företag och organisationer med allt från förstudie, planering och design till projektering, konsulter, installation, driftsättning, utbildning, övervakning, service och support i syfte att åstadkomma bättre mobiltäckning inne och under tak.

MIC Nordics erbjudande baserar sig på gedigen erfarenhet och kunskap. Våra lösningar förbättrar mobilsignalerna inomhus, i allt från små kontor på några hundra kvadratmeter till komplexa anläggningar på flera 100 000 kvadratmeter. Vi erbjuder även robusta och säkra lösningar för polis, brandkår och kriminalvård. Vi tar totalansvar för våra leveranser.


Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 juni 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare