Hoppa till innehåll

Kundsupportmedarbetare till Univox!

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du redo att ta steget in i en dynamisk värld av teknisk support och kundinteraktion? Hos Univox får du möjligheten att vara en viktig länk mellan systemlösningar och våra uppskattade kunder. Vi letar efter en engagerad och kunskapstörstande individ som inte bara kan ge exceptionell support utan också bidra till vårt ständiga arbete med produktutveckling och utbildning.

Som en del av vårt team kommer du att ha en central roll i att hantera supportmejl och telefonsamtal från våra kunder. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:
* Att vara första linjens support för frågor och förfrågningar från kunder via mejl och telefon.
* Hantering av ärenden och förmågan att prioritera uppgifter för att säkerställa en smidig kundupplevelse.
* Möjlighet att delta i teknisk support för installation, drift och underhåll av våra produkter.
* Delta i projekt för projektering av nya anläggningar och skapa tillhörande materialofferter.
* Bidra med att utveckla och utbilda våra kunder.Personprofil
Vi söker en person som trivs med att arbeta i en varierande och utmanande miljö. Vi uppskattar starka kommunikationsfärdigheter och en proaktiv inställning till problemlösning. Våra önskemål inkluderar:
* Vilja, nyfikenhet och starkt teknikintresse för att förstå våra produkter och deras funktioner.
* Ansvarsfull och hjälpsam, med en empatisk förmåga att hantera och stödja våra kunder.
* Förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt med en prioriteringsförmåga och strukturerat arbetssätt.
* Överblick över olika projekt och förmågan att behålla fokus i en tidvis hektisk arbetsmiljö.

Utöver en stimulerande och givande arbetsmiljö erbjuder vi möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med ett dedikerat team. Vi tror på att belöna våra anställda och erbjuder konkurrenskraftiga förmåner och möjligheter till fortbildning och på sikt avancemang inom organisationen.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som kundsupportmedarbetare.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Lundström på filip.lundstrom@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Övrigt
Arbetstid: 08-16:30
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller efter överenskommelse
Plats: Förrådsvägen 2B, Lidingö


Företagspresentation
Univox är en ledande tillverkare inom ljud och hörseltillgänglighet med fokus på att skapa innovativa lösningar för en mer tillgänglig värld. Univox har sedan starten 1965 haft en framträdande roll inom branschen och vårt dedikerade team av experter inom tillgänglighet, ljud och teknik arbetar kontinuerligt för att utveckla både befintliga och nya produkter som möjliggör en bra ljudupplevelse för våra kunder.
Med en stark inriktning på kundens behov strävar vi alltid efter att leverera skräddarsydda lösningar som möter de specifika kraven i varje enskilt projekt. Vår passion för innovation och kvalitet är tydlig i varje produkt vi tillverkar och säljer. Vi strävar efter att vara en pålitlig partner för de som behöver lösningar för hörseltillgänglighet.
Univox är engagerat i att förbättra livskvaliteten för människor genom att erbjuda tekniska lösningar som gör kommunikation och lyssningsupplevelser mer tillgängliga och berikande för alla. Detta inkluderar hörslingor, IR-system och radiokommunikationssystem.

sökord: kundjänst, kundsupport, kundtjänstmedarbetare, stockholm, lidingö, service, administratör


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
21 dec. 2023 (22 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.
http://www.performiq.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Örebro stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Järfälla
Service & Kundtjänst
Företagslogga