Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Kundsupport till GA Lindberg

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du lätt för att ta egna initiativ och trivs i en social roll? Är du en prestigelös lagspelare med ett serviceinriktat förhållningssätt? GA Lindberg förstärker personalstyrkan och nu har du möjlighet att bli en del av teamet.

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

GA Lindberg ChemTech är en av Nordens största leverantörer av lim och smörjmedel för industrin. De är ett växande företag med höga krav på miljö, kvalitet och service, och är kända för att hjälpa företag att hitta rätt lösningar tekniskt och ur totalkostnadsperspektiv.

Som en del av teamet kommer du att ha en central roll som kundsupportmedarbetare. Du kommer att använda vårt ärendehanteringssystem, Lime, för att hantera ärenden och hålla dig uppdaterad om kundförfrågningar och problem. Du kommer också att vara ansvarig för att prioritera dina uppgifter och se till att alla ärenden hanteras effektivt och inom rimlig tid både via e-post och telefon.

PERSONPROFIL

Vi söker efter en självgående och kundfokuserad person som är snabbtänkt och har utmärkta kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska. Du bör ha ett tekniskt intresse eller teknisk erfarenhet från tidigare. Vi tror framför allt att du har en vilja att lära dig om våra produkter eftersom du kommer att ge teknisk support och information till våra kunder.

I den här rollen kommer du att arbeta självständigt, men du kommer även samarbeta med andra avdelningar inom företaget för att tillsammans komma fram till lösningar. Vi lägger därför stor vikt vid att du är en lagspelare som vill arbeta tillsammans med dina kollegor för att uppnå gemensamma mål. Erfarenhet av försäljning och kundsupport är meriterande och vi ser det som en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med liknande produkter och kunder.

Hos GA Lindberg erbjuds en rad förmåner till medarbetarna. Förutom friskvårdsbidrag, pensionssparande och försäkringar, erbjuds även möjlighet till gemensamma aktiviteter såsom frukost, träning och massage. Kontoret är centralt beläget i Akalla och lätt att nå med kollektivtrafik eller bil.

ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Stockholm, Kista

Arbetstid: Dagtid

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41 eller camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

OM GA LINDBERG

GA Lindberg ChamTech erbjuder ett stort kunnande och ett heltäckande sortiment av högkvalitativa kemiska produkter för limning, tätning, smörjning, bearbetning och sammanfogning samt därtill relaterade produkter - från ledande tillverkare till industrin. Kunderna finns i huvudsak inom fordon, elektronik, medicin och övrig industri i Sverige, Norden och Baltikum. GA Lindberg omsätter 320 mkr om året och ingår i Indutrade-koncernen. Huvudkontoret ligger i Akalla och lager finns i Mölnlycke i Göteborg.

Läs gärna mer på hemsidan: https://www.galindberg.se

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juli 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare