Hoppa till innehåll

Junior HR-administratör till Ingram Micro!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta på ett stort och ledande företag inom värdeadderande tjänster i en intressant HR roll? Se hit!

PerformIQ söker nu för Ingram Micros räkning en HR-administratör för ett vikariat på ett år. Som HR-administratör kommer du att stödja bolagets HR-processer. Här får du chansen att vidga dina HR-kunskaper och arbeta i en bred roll där du bland annat kommer att:
* Administrera de anställdas tider i tidssystemet (Agda)
* Samarbeta och hantera frågor kopplat till den lokala Fackliga organisationen
* Rapportering och hantering av diverse personalfrågor
* Stötta och arbeta nära våra Area Managers i personalrelaterade frågor
* Ansvara för onboarding av nya medarbetare
Vi söker dig som är positiv, strukturerad och driven. Vi sätter även ett stort värde vid att du innehar ett starkt engagemang och att du trivs att arbeta i en administrativ roll. Vidare är du en serviceinriktad person som är van att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter.

För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du också har en god prioriteringsförmåga och lätt att samarbeta med andra då du kommer att arbeta nära och stötta dina kollegor i det dagliga arbetet. Det är också ett krav att du har någon eftergymnasial utbildning inom HR eller liknade. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i en HR- eller administrativ roll.

Övrigt
Start: Januari 2024
Omfattning: Ett vikariat på heltid under ett år
Arbetstider: 08-17
Plats: Rosersberg (arbetet innebär att man bör vara på plats minst 4-5 dagar/veckan)

Om PerformIQ
Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos Ingram Micro.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Lundström på mailadress Filip.lundstrom@performiq.se.

Företagspresentation
Ingram Micro har som vision att vara Nordens ledande distributör inom värdeadderande tjänster och vi är en god bit på väg. Våra många år som klassisk IT-distributör har lärt oss vikten av ett starkt maskineri och välutvecklad logistik.
Med en marknad i ständig förändring och utvecklingen mot ett mer konsumtionsbaserat samhälle har vi en mycket viktig roll att fylla; att hjälpa våra återförsäljare och slutkunder att tillfullo utnyttja det tekniken lovar.
Idag kan vi erbjuda automatiserade plattformar i ett förstklassigt ekosystem som är anpassat för att möta framtidens teknikutveckling.

Sökord: administrator, koordinator, administratör, HR, admin



Övrigt



Företagspresentation



Om PerformIQ



PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.
http://www.performiq.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga