Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Innesäljare till internationellt industriföretag i Täby!

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en person som trivs med att arbeta inom kundservice och har tidigare erfarenhet av orderhantering och försäljning? Då kan du vara den innesäljare vi söker till vår kund Tyrolit i Täby!

Vi söker en framåt och utåtriktad person som tycker om att ta egna initiativ. Den nya medarbetaren måste tycka om att arbeta i team i ett öppet kontorslandskap.

I rollen som innesäljare kommer du att ha varierande arbetsuppgifter med fokus på att erbjuda en hög servicenivå. Du kommer att arbeta med orderhantering genom att registrera och behandla kundorder, ta fram offerter och arbeta med produktdata. Vi ser det som positivt om du har viss teknisk förkunskap, men engagemanget och nyfikenheten att lära är det viktigaste. Du kommer att ha daglig kontakt med företagets kunder och arbeta nära säljteamet, vilket innebär att du behöver ha en passion för att erbjuda god service, oavsett om det gäller extern eller intern kommunikation. Då vi är ett globalt företag kommer man också att vara i kontakt med vårt huvudkontor i Österrike.

Som innesäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkludera:
* Registrering och behandling av inkommande order, offerthantering, reklamationer samt hantera uteblivna betalningar.
* Hantera och leverera produktdata i kunders portaler.
* Samarbeta nära företagets säljare och kunder för att säkerställa en smidig hantering av kundärenden.
* Bedriva försäljning och merservice via e-post och telefon till både befintliga och nya kunder.
* Arbeta med SAP för att hantera och dokumentera arbetsprocesser.Personprofil
För att trivas och lyckas i rollen som innesäljare bör du vara stresstålig och ha utmärkta kommunikationsförmågor. Du är en strukturerad person med en positiv inställning och energi, som alltid tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Då en del av arbetet handlar om att hantera produktdata ser vi att du är en mycket van användare av Excel. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom försäljning och kundsupport, samt förstår vikten av processen vid orderhantering från början till slut. Meriterande är om du har erfarenhet av tekniska produkter inom industrin och tidigare har arbetat med SAP eller liknande system. Vi ser gärna att du är bosatt i Norrort.

Förutom en spännande arbetsmiljö erbjuder Tyrolit ett flertal fördelaktiga personalförmåner.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider, flextid
Plats: Täby

Skicka in din ansökan genom att trycka på "Ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Lundström på mailadressen Filip.lundstrom@performiq.se. Vi rekommenderar att du ansöker så snart som möjligt, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Sökord: kundtjänst, Täby, kundsupport, industri, order, support, Stockholm, SAP, innesälj, innesäljare,


Företagspresentation
TYROLIT är en av världens ledande tillverkare av bundna slip-, kap, borr- och skärpverktyg och av maskiner till byggindustrin. Familjeföretaget Swarovski Gruppe, med säte i Schwaz i Tyrolen i Österrike, startade 1919 och har i dag cirka 4.500 anställda på 29 produktionsplatser i 11 länder på 5 kontinenter. Inom divisionerna Metall och Precision, Industrifackhandel, Bygg och Sten, Keramik och Glas tillverkar TYROLIT 80 000 olika produkter. Dessa erbjuds till kunder världen över via 37 försäljningsbolag och ytterligare distributörer i 65 länder. TYROLITs produkter slipar, kapar och borrar olika material av olika hårdhet med högteknologi från Tyrolen. Experterna på TYROLIT är kända över hela världen för att klara en mängd olika utmaningar och är uppskattade samarbetspartner vid utveckling av nya och innovativa lösningar.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare