Hoppa till innehåll

Inköpare till Bröderna Berner i Sollentuna!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en person som är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt? Lockas du av en tjänst som innebär variation i ditt arbete? Då kan du vara rätt person för Berner Medical som söker sin nya stjärna!
I rollen som Inköpare på Berner Medical så varierar din arbetsdag mellan Inköp, Orderhantering och Kundtjänst. Vi söker en prestigelös och nyfiken person som aktivt omfamnar ansvar och som gillar variation i sitt arbete och inspireras av en dynamisk arbetsmiljö med nya utmaningar och problemlösning.

I rollen ingår bland annat:
* Ordermottagning via mail
* Hantera inkommande kundtjänstärenden.
* Inköp-och leverantörskontrakt.
* Analysera trender på marknaden
* Övervaka lagersaldo och leveranstider


Personprofil
Denna tjänst passar dig som är prestigelös, som är hungrig efter att utvecklas och framför allt har rätt inställning! Vi värdesätter din personlighet högt då vi tror att rätt person för denna roll kan lära sig de delar som krävs och våga dela med sig av det.
Vidare ser vi gärna att du är en positiv person med skinn på näsan, att du gillar att arbeta tillsammans i en grupp och att du mår bra av att dina arbetsdagar inte bara går ut på att sitta stilla. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga i både engelska och svenska och har lätt för att uttrycka dig i text och tal.

I rollen kommer du att arbeta i olika affärssystem, vi önskar därför att du arbetat i något typ av affärssystem tidigare och känner dig någorlunda trygg och har förståelse för varför man använder sig av ett sådant. Det är även meriterande om du har god förståelse för det norska språket då många av våra kunder pratar norska.

Vidare är det meriterande om du:
* Har tidigare erfarenhet från en inköpande roll alternativt en utbildning inom inköp
* Har erfarenhet inom olika affärssystem, särskilt meriterande är Visma och M3

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos Bröderna Berner.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Lundström på mailadress Filip.lundstrom@performiq.se.Övrigt
Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Sollentuna, på gränsen till Upplands Väsby.
Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.


Företagspresentation
Berner Medical ingår som en division i Bröderna Berner AB, som i sin tur är ett dotterbolag till privatägda Berner Aktiebolag i Helsingfors och har en stor erfarenhet av leveranser till sjukhus och vårdinrättningar.
I Sverige levererar Berner Medical till både regioner och privata rådgivare.
Företagets huvudkontor finns i Malmö & produkterna lagras och distribueras från ett lager söder om Stockholm


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.
http://www.performiq.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga