Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

HR-Generalist på deltid till välkänt bemanningsföretag!

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en person som dina kollegor anförtror sig åt? Är du den personen som bidrar med glädje på din arbetsplats samtidigt som du besitter god kunskap inom just HR-området? I så fall kanske du är rätt person för detta uppdrag!

Vi söker nu för vår kunds räkning en HR-generalist på deltid, vår kund är välkänd och stor inom vårdbemanning med ett gott rykte och välkänt namn! Tjänsten är ett vikariat på cirka 1 år och de söker därför en HR-generalist som vill arbeta deltid och stötta dem i deras arbete framåt.

I rollen som HR-generalist hos detta företag arbetar du nära dina kollegor för att ständigt förbättra och utveckla er gemensamma men även era konsulters arbetsmiljö.

Vi söker en person som kan vara ett bollplank för medarbetare och chefer samt vara ett stöd när det kommer till arbetsrättsliga frågor eller utmaningar.
Tjänsten innebär bland annat:

* Stötta och supporta medarbetare inklusive chefer.
* Vara behjälplig och stötta medarbetare i arbetsrättsliga frågor
* Administrera uppgifter så som medarbetarenkäter och hantering av HR-system

Tjänsten passar dig som trivs i ett bolag med en familjekänsla som med självsäkerhet snabbt kan anpassa sig och kan ta en plats i gänget.


Personprofil
Vi söker dig som är positiv, framåt och social. Vi ser gärna att du är flexibel och att du har lätt för att knyta och bibehålla kontakter. Vidare ser vi att du är ödmjuk, inkännande och att du besitter en god kommunikativ förmåga.
Utöver dina personliga egenskaper så ser vi också gärna att du:

* Har erfarenhet som HR-generalist/HR-ansvarig där man arbetat brett med HR
* Är van vid att stötta medarbetare i olika situationer

Det är meriterande om du arbetat inom bemanning på något vis och därmed känner dig bekant med branschen.


Övrigt
Start: juni
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Enligt ök
Plats: Stockholm City

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är ansvariga för denna process och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sofie Gustafsson på 073-353 75 34. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!


Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare