Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Godsmottagare till Vingmeds lager i Järfälla

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker för Vingmeds räkning en godsmottagare till deras anläggning i Järfälla. Ditt primära fokus är att ansvara för att upprätthålla kvaliteten på det gods som levereras in och ut på siten. Detta innebär bland annat att stämma av leveranser mot följesedlar, gå igenom leveranserna för att se att allt gods kommit fram helt, reklamera skadat gods samt registrera in och ut leveranserna i företagets system. Du har även regelbunden kontakt med speditörer.

Arbetsuppgifter:
* Ansvara för in och utleveranser av gods och material
* Läsa in produkter i affärssystem
* Lagervårdansvar
* Truckkörning

Personprofil
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett effektivt arbetssätt. Det är också viktigt att du kan ta egna initiativ, har god systemvana och arbetar strukturerat. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som godsmottagare eller liknande roll och arbete som godsmottagare.

Vidare är det viktigt att du är pålitlig och noggrann i ditt arbete så att sjukhusen runt om i Sverige i slutändan får rätt varor till sig - att patienter därmed får rätt vård i rätt tid.

Krav för tjänsten är att du:
* behärskar svenska i tal och skrift
* har gymnasieutbildning/examen
* Truckutbildning enligt TLP10 är meriterande.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 08.00-16.00
Plats: Järfälla

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filippa Nielsen på mail filippa.nielsen@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
Vingmed levererar kvalificerad medicinteknisk utrustning till svenska sjukhus. Tillsammans med våra systerbolag i Norge, Danmark och Finland är Vingmed-gruppen ett av Nordens största försäljningsbolag inom kardiologi, radiologi, endoskopi, intensivvård, kirurgi och Medicinsk IT/Bild.

Vingmed AB har i 40 år försett svensk sjukvård med högkvalitativa och konkurrenskraftiga produkter. Vi följer systematiskt utvecklingen på världsmarknaden och representerar endast tillverkare som är ledande, eller har förutsättning att bli det, inom sina respektive områden. Vi väljer konsekvent att arbeta med företag som satsar på forskning och utveckling och som tillämpar stränga kvalitetskrav i sin produktion.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord: lager, godsmottagare, truck

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Sökord: lager, godsmottagare, truck

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare