Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Försäkringsadministratör till Protector Försäkring!

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du ute efter att byta karriär och vill arbeta i trevliga lokaler i Stockholm City med försäkring och administration? Lockas du av möjligheten att växa i ett företag som genomsyras av en framåtdrivande prestationskultur? Då ska du söka tjänsten som Försäkringsadministratör på Protector Försäkring!

Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:
- producera och göra ändringar i försäkringsbrev
- enklare riskbedömning
- extern kontakt med försäkringsförmedlare
- övrig administration inom försäkring


Personprofil
Vi söker dig som är målinriktad, ansvarsfull och effektiv. Du har en hög ambitionsnivå och drivs av att ständigt utmanas. För att lyckas som försäkringsadministratör på Protector behöver du ha goda kommunikationsfärdigheter och vara bra på att samarbeta med andra. Du behöver också vara detaljfokuserad och kunna hantera flera uppgifter samtidigt. Vi tror att du är i början av din karriär och varit i yrkeslivet i några år och nu vill komma till en arbetsgivare där du kan stanna, utvecklas och göra karriär.

För att lyckas i rollen som försäkringsadministratör krävs vidare:
- flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- gymnasieexamen
- goda datakunskaper

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Försäkringsadministratör.


Övrigt
Start: Omgående eller efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm City

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Lundström på filip.lundstrom@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: försäkringsadministratör, handläggare, försäkring, kundservice, backoffice, administratör, stockholm,Företagspresentation
Protector erbjuder skadeförsäkringar till stora och medelstora företagskunder samt offentlig sektor i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Storbritannien.
Protector försäkring är ett skandinaviskt försäkringsbolag som grundades 2004. Protector är noterat på Oslobörsen. Vi erbjuder landbaserade försäkringar till företag och offentliga företag och har sedan vi etablerade oss haft en snabb och lönsam tillväxt.
Idag har vi över 420 anställda och kontor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Helsingfors, Manchester och London. Våra produkter distribueras genom utvalda försäkringsförmedlare och affärsmodellen är densamma i alla länder.
Vi etablerade oss i Sverige 2011 och är idag över 100 anställda på kontoret som ligger nära Kungsträdgården.


Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 okt. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare