Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Fastighetsvärd till Stena Fastigheter i Sätra

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du praktiskt lagd och vill ha ett mångsidigt arbete med stort fokus på kundservice och varierande arbetsmoment där den ena dagen inte är lik den andra? Då kan tjänsten som fastighetsvärd hos Stena Fastigheter i Sätra vara rätt tjänst för dig! Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med stor chans till förlängning.

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker för Stena Fastigheters räkning en fastighetsvärd med start omgående.
Tjänsten innebär att du ansvarar för fastigheter i förbestämd gata vilket innebär bland annat:

- Ta emot serviceanmälningar för att sedan felsöka, åtgärda och utföra enklare reparationer i lägenheterna.
- Rondera trapphus, innergård samt teknikutrymmen i fastigheten.
- Hålla ordning och reda samt komma med utvecklingsmöjligheter för gatan.
- Administrera besiktningar, serviceanmälningar, ronderingar mm i olika datasystem.

Varje morgon utgår man från områdeskontoret i Sätra för att sedan bege sig ut till sitt ansvarsområde. Du jobbar heltid med arbetstider mån kl 07-19, tis-tors kl 07-16 samt fre kl 07-12.


Personprofil
Vi söker dig som har god kompetens inom yrket, är noggrann, serviceinriktad och har ett stort intresse för fastigheter. Vidare är du initiativrik, har ett bra ordningssinne och tidigare erfarenhet av praktiskt arbete. Med andra ord är du som ansöker en självgående fixare som känner en tillfredsställelse av att ha ordning och reda omkring dig samt brinner för att bygga relationer och kundmöten. Du vet även vad hyreslagen innebär.

Vidare ser vi att du har B-körkort. Det är även meriterande om du kan tala flera språk utöver svenska och engelska, samt har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom fastighetsbranschen.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, vikariat på 6 månader.
Plats: Sätra

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ under de första 6 månaderna med vidare anställning direkt hos Stena Fastigheter. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filippa Nielsen.

Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Stena Fastigheter är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. De hyr ut lägenheter och lokaler, de utvecklar städer och tar hand om kunder och hus med omtanke. De skapar trygga och trivsamma stadsdelar och satsar på framtiden genom att bygga tusentals nya bostäder och lokaler - och de bygger både hyresrätter och bostadsrätter. För Stena Fastigheter är livet mellan husen lika viktigt som livet i husen. Därför arbetar de med långsiktiga insatser i samarbete med bland andra skolor, ideella organisationer och myndigheter. De stärker de städer de finns i.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: Fastighetsvärd, skötare, fastighet, rondera, Stockholm, service


Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 apr. 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Sökord: Fastighetsvärd, skötare, fastighet, rondera, Stockholm, service

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare