Hoppa till innehåll

Fastighetsvärd till Huge i Flemingsberg

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du serviceinriktad, praktiskt lagd och vill ha ett omväxlande arbete med mycket kundkontakter och stort eget ansvar? Är du ansvarsfull och kreativ problemlösare? Då kan tjänsten som fastighetsvärd på Huge vara rätt för dig!

PerformIQ söker för kunds räkning en fastighetsvärd. I tjänsten ansvarar du och sköter kontakten mot hyresgäster, hanterar felanmälningar, beställningar samt utför enklare reparationer. I rollen kommer du även att:

* Ansvarar för att planering, rondering och att förbättringar genomförs i och utanför fastigheterna
* Ansvarar för genomförande av lägenhetsbesiktningar
* Åtgärdar fel i och utanför fastigheterna för att fastigheternas funktioner upprätthålls
* Avrop, uppföljning och kontroll av entreprenörer och leverantörer
* Kontroll och godkännande av inkommande fakturor

Varje morgon utgår man från områdeskontoret i Flemingsberg för att sedan bege sig ut till sitt ansvarsområde.

Personprofil
Vi söker dig som har god kompetens inom yrket, är noggrann, serviceinriktad och har ett stort intresse för fastigheter. Vidare är du initiativrik, har ett bra ordningssinne och tidigare erfarenhet av praktiskt arbete samt vana att genomföra besiktningar. Med andra ord är du som ansöker en självgående fixare som känner en tillfredsställelse av att ha ordning och reda omkring dig samt brinner för att bygga relationer och kundmöten.

Vidare ser vi att du har B-körkort. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom fastighetsbranschen och tidigare ansvarat för studentbostäder. Goda kunskaper i Engelska språket är ett krav.

Övrigt
Start: 4/12 till mitten av februari
Omfattning: Kortare uppdrag med chans till förlängning
Arbetstid: Mån-tors 07.30-17.00, fre 07.30-12.00
Plats: Flemingsberg

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos vår kund. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord: Kundvärd, Bovärd, Fastigheter, Fastighetsvärd

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
21 dec. 2023 (23 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Sökord: Kundvärd, Bovärd, Fastigheter, Fastighetsvärd
http://www.performiq.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Västerås
Försäljning
Företagslogga
Örebro stad
Fastighet
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Fastighet
Företagslogga
Huddinge
Fastighet
Företagslogga