Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Fastighetsskötare till Huge Bostäder i Vårby!

Publiceringsdatum
06 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du serviceinriktad, praktiskt lagd och vill ha ett omväxlande arbete med mycket kundkontakter och stort eget ansvar? Är du ansvarsfull och kreativ problemlösare? Då kan tjänsten som fastighetsvärd på Huge vara rätt för dig!

PerformIQ söker för kunds räkning en fastighetsvärd till Vårby. I tjänsten ansvarar du och sköter kontakten mot hyresgäster, hanterar felanmälningar och beställningar samt utför enklare reparationer. I rollen kommer du även att:

* Ansvara för att planering, rondering och att förbättringar genomförs i och utanför fastigheterna
* Ansvara för genomförande av lägenhetsbesiktningar vid in- och utflytt
* Åtgärda fel i och utanför fastigheterna för att fastigheternas funktioner upprätthålls
* Avrop, uppföljning och kontroll av entreprenörer och leverantörer
* Kontroll och godkännande av inkommande fakturor

Varje morgon utgår man från områdeskontoret i Vårby för att sedan bege sig ut till sitt ansvarsområde.Personprofil
Vi söker dig som har god kompetens inom yrket, är noggrann, serviceinriktad och har ett stort intresse för fastigheter. Vidare är du initiativrik, har ett bra ordningssinne och tidigare erfarenhet av praktiskt arbete. Vi ser även att du brinner för att bygga och vårda relationer med våra hyresgäster och kunder. Vidare ser vi att du har B-körkort. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom fastighetsbranschen.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Mån-tors 07.30-17.00, fre 07.30-12.00
Plats: Vårby

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos vår kund. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Huge Bostäder AB är ett fastighetsbolag som är helägt av Huddinge Kommun. Huge äger, utvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler. Huge har cirka 160 anställda med flera områdeskontor och 6 handelscentrum i Huddinge kommun.

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 dec. 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.
http://www.performiq.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Örnsköldsvik
Försäljning
Företagslogga
Malmö stad
Försäljning
Företagslogga
Malmö stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Fastighet
Företagslogga
Huddinge
Fastighet
Företagslogga
Huddinge
Fastighet
Företagslogga