Ekonomiassistent inom kundreskontra till Roslagsvatten

Ekonomiassistent inom kundreskontra till Roslagsvatten

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi befinner oss mitt i en spännande förändringsresa - en resa som vi kallar Roslagsvatten 2.0.
Våra kommuner växer och utvecklas i hög takt och för att möta morgondagens behov behöver vi ställa om och utveckla vår verksamhet med lösningar som är hållbara över tid.
Vårt mål är att vara topp 5 av alla VA- och avfallsbolag i Sverige.
Genom att arbeta proaktivt, resultatinriktat, hållbart och med integritet hjälps vi tillsammans åt för att nå våra mål.

Vi erbjuder en betydelsefull och utvecklande tjänst på en arbetsplats som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och ett starkt engagemang. Nu söker vi dig som vill vara med på denna utvecklingsresa som en del av vår enhet kundreskontra.
Kundreskontra består idag av sex personer och har som huvuduppgift att sköta Roslagsvattens fakturering och kravhantering.

I rollen som ekonomiassistent kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för följande ansvarsområden:
* Fakturering av Vatten- avlopp- och avfallstjänster
* Registrera inbetalningar från kund
* Bokföring, avstämningar och bokslutsarbete
* Avtalshantering
* Amorteringsplaner
* Viss kravhantering
* Hantera olika betalningslösningar
* Löpande kontakt med kunder gällande fakturor
* Mailsupport och telefon
* Övrig administration kring Kundreskontraavdelning


Personprofil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet som ekonomiassistent med fokus inom kundreskontra. Du jobbar lika bra självständigt som i team, har god initiativ- och samarbetsförmåga, är strukturerad och bra på att prioritera. Du är noggrann och är van att hålla deadlines i ditt arbete.

Eftersom vi befinner oss mitt i en förändringsresa ser vi gärna att du har ett utvecklingsfokus inom processförbättring, effektiviseringar och rutinutveckling och har en vilja att bidra och du vågar ta för dig. Du har god systemvana och förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat i EDP Future och i Agresso.


Övrigt
Roslagsvatten AB är ett kommunalt bolag med cirka 200 medarbetare och arbetar med dricksvatten, rening av avloppsvatten, hämtning av hushållsavfall samt återvinning av avfall. Verksamheten präglas av ett stort engagemang och högt tekniskt kunnande. Bolaget omsätter ca 500 mkr.

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider, flextid
Arbetsplats: Åkersberga, Stockholm

PerformIQ är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter till fackliga företrädare:
Saco: Carina Asp, telefonnummer 08-540 835 07, e-post: carina.asp@roslagsvatten.se
Vision: Alan Moore, telefonnummer 073-644 73 21, e-post: alan.moore@roslagsvatten.seMer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.performiq.se/
Sista ansökningsdag 4 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.