Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Är du vår nya Mötesbokare med passion för hälsa och träning?

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du kombinera din passion för hälsa och välmående med din talang för försäljning? Vi söker drivna mötesbokare på deltid som vill utveckla sina säljfärdigheter hos oss på något av våra kontor i Malmö, Stockholm eller Örebro.

Om företaget:

Vår vision är ett mer välmående Sverige, där det är kravlöst, lekfullt och enkelt att må bra. Vi tror att välmående medarbetare presterar bättre. En sund livsstil och goda matvanor ökar vår energi och hälsa, vilket leder till färre sjukskrivningar och minskade kostnader för organisationen. En frisk och energisk personalstyrka bidrar med positiv energi och stark viljestyrka, vilket skapar en stark gemenskap och driver organisationen mot nya höjder.

Genom vår digitala plattform erbjuder vi hälsolösningar som tar hand om både den fysiska och mentala hälsan. Vi erbjuder träningspass för alla nivåer, recept och kostkurser, meditation, yoga, rörlighetsträning och självledarskapskurser bland mycket annat.

Om tjänsten:

Din huvudsakliga uppgift kommer vara att ringa kalla samtal för att boka in möten på våra seniora säljare. Genom att presentera våra tjänster och fördelarna med att samarbeta med oss kommer du att vara en viktig kugge i att bygga starka samarbeten med nya kunder.

Kvalifikationer:

o Du är student eller idrottare som vill jobba deltid, 8-16h/vecka.
o Vi ser gärna att du har en idrottsbakgrund.
o Du är självgående och har förmågan att arbeta självständigt såväl som i team.
o Du har en stark vilja att uppnå försäljningsmål och är redo att ta dig an utmaningar.
o Du har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studier, och kan påvisa detta med ett studieintyg på minst 50%.

Förmåner:

o En unik möjlighet att kombinera din passion för hälsa och välmående med försäljningserfarenhet.
o Tillgång till erfarna säljare och ledare som kommer att stödja din utveckling.
o En inspirerande och dynamisk arbetsmiljö där du kommer att vara omgiven av likasinnade.

Placering:

- Malmö, Stockholm, Örebro

Gör skillnad för Sveriges välmående med PerformIQ Life och utveckla din karriär inom försäljning samtidigt! Välkommen med din ansökan.

Kontakt:
anders.falk@performiq.se
Försäljningschef PerformIQ AB


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juni 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.