Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Anläggare till expansivt bolag

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en engagerad och duktig anläggare redo för nya utmaningar? Har du dessutom erfarenhet från branchen och vill bli en del av ett kvalitetsmedvetet och serviceinriktat anläggningsföretag? Då är denna tjänst för dig!

Vi växer i Stockholmsområdet och söker nu nya duktiga anläggare som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Vi söker dig som är driven, självständig, ansvarsfull, och har hög arbetsmoral och yrkesstolthet.

Våra värdeord är: Stolta, Engagerade, Omtyckta och dessa nyckelord genomsyrar hela organisationen.

Som anläggare hos oss kommer du vara bolagets ansikte utåt på de arbetsplatser
och projekt du arbetar på. Samtidigt blir du en ambassadör och kulturbärare av våra värdeord och kvalitetsambitioner. Rollen är bred och varierande och du förväntas ha kunskap inom flera olika moment inom anläggningsarbete.


Personprofil
Hos oss på M3 Shakt är dina personliga egenskaper viktiga och för att passa in hos oss bör du vara en lagspelare som är lätt att samarbeta med. Du besitter även egenskaper som drivande, lösningsorienterad och handlingskraftig. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i rollen som Anläggare.

För att lyckas i rollen ser vi vidare att:
* Du har minst ett par års arbetslivserfarenhet som anläggare
* Du har erfarenhet och förståelse för flera olika moment
* Du är driven och noggrann
* Positiv, lösningsorienterad och initiativtagande
* B Körkort och tillgång till egen bil
* Har en god kommunikativ förmåga i svenska och engelska
* Goda referenser

Meriterande är även om du kan bocka av några av följande kompetenser:
* Säkra lyft
* Heta arbeten
* Arbete på väg 1+2
* Stockholms stads egen utbildning Gräva i gata
* Hantering av avvägningsinstrument
* Safe construction
* Yrkesbevis
* Rörläggning klass A
* Certifikat stumsvets
* Certifikat elektrosvets (muff)
* Säker schakt


Övrigt
Start: Augusti
Omfattning: Heltid
Plats: Järna, Södertälje kommun

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Konsultchef Morgan Hassel mail morgan.hassel@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Företagspresentation
Sedan starten 2008 har M3 Schakt vuxit starkt. Idag är vi ett av Stockholms större transport- & maskinföretag med en omsättning på drygt 220 Mkr. Vi ligger långt fram inom branschen vad gäller hållbarhet, arbetsprocesser och medarbetarnas kompetens.
Tillsammans med våra medarbetare förser vi bygg och anläggningsmarknaden med maskin och transportlösningar samt utför mindre entreprenader. Vi arbetar främst i Stockholmsregionen, men tar uppdrag i hela landet. Totalt är vi 120 medarbetare som arbetar för att du som kund ska få en flexibel och trygg lösning för projektets grävarbeten, schaktmassor samt transporter av dessa.
För mer information om företaget besök våran Webbplats www.m3schakt.se


Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare