Hoppa till innehåll

Affärsorienterad konsultchef till Bonliva

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Bonliva växer så att det knakar och söker dig som drivs av personliga relationer och vill göra skillnad - på riktigt!

Tjänsten är en konsultchefsroll med bredare ansvar även för kundbearbetning och kallas hos oss för HR- och Bemanningsansvarig. Dina uppgifter kommer huvudsakligen vara att bygga ett eget nätverk av konsulter i kombination med att vara nyckelpersonen för våra uppdragsgivare när de behöver assistans - både på proaktiv och reaktiv nivå. Du har ett helhetsansvar för och leder bemanningen av konsulter inom det verksamhetsområde du tilldelas samtidigt som du ansvarar för förhandling och uppföljning även med kunder. På så vis är tjänsten som en blandning av en account manager- och en konsultchefsroll.

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett expansivt bolag där vi värnar om en omtänksam arbetsplats. Du kommer spendera dagarna med ett positivt och energifullt team i våra nyrenoverade lokaler på två plan i centrala Stockholm.


Personprofil
Vi söker dig som stimuleras av att bygga långsiktiga relationer och att ta fram lösningar där kvalitet är grundstommen. Du är stresstålig, kommunikativ och självständig samt motiveras av att ta stort ansvar men är samtidigt en naturlig teamplayer. Vidare vill du utvecklas inom rekrytering och bemanning samtidigt som du gärna använder din framåtanda för att uppnå resultat.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom kommunikativa och/eller säljande tjänster då ett relationsdrivande angreppssätt är nyckeln för att du ska lyckas i rollen. Det viktigaste är din personlighet och viljan att förbättra allas vår vardag inom framtidens sjukvård, hälsa och skola.


Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 08-17 med en timmes flex åt vardera håll
Plats: S:t Eriksgatan 117, Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Filip Lundström på filip.lundstrom@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!Företagspresentation
Bonliva är Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsbolag inom vård, skola och omsorg. Idag har över 4000 konsulter arbetat för oss, där vi bemannar verksamheter över hela Sverige och i Norge.

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.
http://www.performiq.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
HR & Personal
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga