Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Affärsinriktad Konstruktör till Hydmos Industriteknik AB

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi är glada över att nu gå in i en ny fas med Momentum Group som ny majoritetsägare och fokus nu blir att bygga vidare på det som tidigare ägare lagt en grund till. Hos oss kommer du få en ledande befattning och bli en bärande funktion i företaget.

Vi växer och söker dig som:
* Brinner för teknik och konstruktion
* Har en bakgrund inom hydraulik
* Är affärsmässig och gillar kundkontakt

Hydmos Industriteknik AB konstruerar och tillverkar kundanpassade hydraulsystem, gasboosteranläggningar och provtryckningsutrustningar och har lång erfarenhet inom fluidteknologi. Vår nisch ligger i höga tryck och i reglering av dem med hjälp av styrsystem. Företaget är känt för att arbeta med extremt höga tryck, upp till 10000 bar. Till vår hjälp har vi några agenturer varifrån vi hämtar komponenterna, som vi bygger in i våra system, anpassade i nära samarbete med våra kunder. Vi har ägnat oss åt detta sedan tidigt 80-tal.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör hos oss arbetar du i projektteam med ansvar för att kalkylera, dimensionera, konstruera, dokumentera, driftsätta och färdigställa de utrustningar företaget säljer.

I arbetsuppgifterna som konstruktör ingår bland annat:

*Förstå kundens behov och kunna omsätta det i en konstruktion.
*Dimensionera och beräkna både hydraulsystem och gassystem.
*Optimera din lösning med avseende på kundnytta, pris och miljöbelastning.
*Vara ett stöd vid byggnationen.
*Testa och verifiera din lösning.
*Dokumentera den slutgiltiga produkten.

Du kommer att arbeta nära VD och få chansen att vara med och utveckla företaget och i samförstånd lägga upp strategier för den framtida verksamheten.

För rätt person finns goda framtidsutsikter till högre tjänster inom Hydmos och Momentun Group där du får vara med och bygga upp en större organisation.

Vi erbjuder ett varierat arbete där du arbetar i kundprojekt med ansvar att genomföra projektet genom att tillmötesgå kundens önskemål med god lönsamhet. Tjänsten innehåller mycket skaparglädje, kreativitet och utmaningar då varje kundprojekt är unikt där du har huvudansvaret. Närmaste arbetskamrater finns hos VD, konstruktion, inköp, beredning och montage.


Personprofil
För att passa i rollen tror vi att du är en problemlösare med vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Tjänsten kräver även att du är självgående, lyhörd, och har god förmåga att hantera olika utmaningar både i konstruktionsarbetet och i utvecklingen av företaget.

Vi har en gemensam framåtanda och den vill vi att du delar med oss. Vi har en fin teamkänsla på Hydmos och den värnar vi om, därför behöver du som börjar hos oss vara en lagspelare som delar vår inställning till att hjälpas åt, ta eget ansvar och ha roligt på vägen. Då alla våra produkter är kundspecifika behöver du vara kommunikativ och lyhörd i samarbetet inom gruppen. För att nå våra uppsatta deadlines är det viktigt att du självständigt kan strukturera och planera ditt arbete.

Vi söker dig med
*Teknisk bakgrund, civilingenjör möjligen kandidatexamen, helst med inriktning strömningslära
*Erfarenhet av konstruktionsarbete
*Erfarenhet av arbete i CAD
*God datorvana
*God förståelse i svenska och engelska i tal och skrift
*Körkort

Meriterande
*Erfarenhet av liknande tjänst där du arbetat med konstruktion och försäljning i projektform mot kund
*Erfarenhet av hydraulik och pneumatik (utbildning kan erbjudas)
*God förståelse för monteringsarbete


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider, flextid
Arbetsplats: Domnarvsgatan 31, Spånga

PerformIQ är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!


Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare