Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

23 årig tjej med autism söker 2 st assistenter, deltid 75%.

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker nu 2 st personliga assistenter, varav en arbetsledare, till en glad härlig tjej boendes i Nacka. Vi söker dig med stor personlig mognad, tålamod och genuint intresse av att jobba med människor.
Det här jobbet kräver att du har en inkännande personlighet och empati, kombinerat med skinn på näsan.
Du kommer jobba med en tjej som behöver stöttning och stabilitet i sin vardag. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med autism och utåtagerande beteende är det en merit.
Vår kund behöver dig som kan jobba strukturerat, är lugn och kan läsa av hennes dagsform då stor del av jobbet går ut på att hjälpa och vägleda i vardagliga situationer. Du kommer hjälpa till med vardagliga sysslor som städning, matlagning och viss handräckning vid exempelvis påklädning.
Det är viktigt att du kan ta initiativ och motivera till aktiviteter för att skapa en meningsfull och rolig vardag. Denna tjej har många varierande intressen som till exempel baka, besöka köpcenter, nöjesfält och träna på gym.

Personkemin och relationen kommer att vara avgörande och därför ser vi gärna att du som söker ser detta långsiktigt.
Stämmer detta in på dig och du vill ha ett roligt och meningsfullt jobb tveka inte att skicka in din ansökan!

Du behöver kunna jobba alla pass, dag, kväll, helg och journatt.
Båda tjänsterna är på ca 75%.


Övrigt
Fast lön enligt avtal, kollektivavtal Kommunal/Almega Vårdföretagarna.
Deltid
Arbetsplats: Nacka
Start: Omgående.Om PerformIQ
Vi på Team Aron Assistans tror på att alla människor är bra på något. Vi tror på att skapa rätt förutsättningar för att människor skall kunna växa. Vi tror att ett aktivt liv är en bra grund för ökad livskvalitet och detta utifrån varje individs unika förutsättningar.
Vi tror att delaktighet skapar ett mervärde och ett bättre liv. Detta med fokus på idrott, föreningsliv och aktivitet.


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Team Aron Assistans tror på att alla människor är bra på något. Vi tror på att skapa rätt förutsättningar för att människor skall kunna växa. Vi tror att ett aktivt liv är en bra grund för ökad livskvalitet och detta utifrån varje individs unika förutsättningar. Vi tror att delaktighet skapar ett mervärde och ett bättre liv. Detta med fokus på idrott, föreningsliv och aktivitet.