Talent Acquisition Partner till Compass Group

Talent Acquisition Partner till Compass Group

Är du i början av din karriär som rekryterare, eller har du sedan tidigare erfarenhet och en passion för att attrahera och hitta de bästa kandidaterna? Vill du bli en del av Compass Groups spännande tillväxtresa? Då kan detta vara rollen för dig!

Compass Group är en global leverantör av matupplevelser och supporttjänster som finns på fler än 450 enheter i Sverige och i ytterligare 45 länder runtom i världen. Vår passion för mat och utmärkt service genomsyrar hela vår verksamhet, varje dag, i allt vi gör.

Vi erbjuder restaurang- och cafélösningar, catering, konferens samt olika supporttjänster för arbetsplatsen. Bland våra kunder finns företag, industrier, skolor, äldreomsorg, sjukhus samt försvaret, inom både privat och offentlig sektor.

Compass Group söker nu en Talent Acquisition Partner.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

Som Talent Acquisition Partner ansvarar du för att bygga ett attraktivt arbetsgivarvarumärke som säkrar att Compass Group är positionerat som Employer of Choice i branschen, både för nuvarande och framtida medarbetare. Du arbetar strategiskt, taktiskt och operativt med att utveckla TA-funktionen och genom ett nära samarbete med övriga HR funktionen och organisationens chefer implementera nya initiativ inom Talent Acquisition och rekrytering.

I rollen kommer du bland annat att:
  • Självständigt driva aktiviteter som bidrar till att Compass Group ses som den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen
  • Ha ett nära samarbete med chefer inom organisationen för att förstå vilken kompetens som efterfrågas samt stötta med kunskap och nya idéer
  • Arbeta nära marknad och marknadsföra Compass Group och lediga tjänster via sociala medier
  • Ansvara för att utveckla företagets rekryteringsprocesser, rekryteringssystem och annonsmallar
  • Ansvara för det interna Awards programmet BE-A-STAR
  • Agera rekryteringsstöd och "second-opinion" för chefer vid intervju av slutkandidater för tjänster på HK
  • Vid behov stötta HR-kollegor inom området Development, men även inom Business Support,
  • Utveckla samarbetet med externa utbildningspartners, Arbetsförmedlingen, m.fl.
Rätt Kandidat:

Vi ser helst att du har minst 2-5 års erfarenhet inom HR eller rekrytering, men rätt person med rätt driv kan även vara i början av sin HR-karriär.

Som person sprider du härlig energi omkring dig. Du har förmodligen nära till skratt, men har samtidigt en hög integritet i din yrkesroll. Du är en social och utåtriktad kommunikatör med stort intresse för människor och att bygga förtroendefulla relationer. Att vara orädd, självständig och våga testa nya kreativa vägar tror vi beskriver dig. På HR är vi ett prestigelöst team som sätter service i fokus!

Vid frågor om tjänsten:

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan snabbt komma att bli tillsatt. Vid frågor om den här rollen kontakta gärna Roger Österman på, roger.osterman@peopleprovide.se eller John Jansson på john.jansson@peopleprovide.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PeopleProvide grundades 2014 av VD Anna Möller med visionen om att skapa hållbar och affärsdriven HR för våra kunder. Vi har vårt kontor i Stockholm på Swedenborgsgatan 10 men är även verksamma i Göteborg och Malmö. Det är ett kompetensbolag inom HR med ett stort engagemang för hållbarhet för både människa och miljö.

Företagets värderingar är; Enkelt och Engagerat. Värderingarna genomsyrar verksamheten och leder medarbetarna i sitt vardagliga arbete.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.