Hoppa till innehåll
PeopleProvide logotyp

HR-Konsulter till PeopleProvide

Ansök nu
En anställning som HR-konsult på PeopleProvide passar dig som är ute efter utveckling, stimulans och variation i den tidiga fasen av din HR karriär.

Du blir artisten som får provspela på HR-klubbar med utmanande uppgifter och en varierad publik men med en trygghet och bas hos oss på PeopleProvide.

Din möjlighet
Som HR-konsult hos PeopleProvide erbjuds du en stor variation av arbetsuppgifter och blir en viktig kugge i ett nischat kompetensbolag som brinner för HR. Vi söker dig som vill arbeta i en kombinerad roll där du får möjlighet att både arbeta internt för bolaget med HR stöd och samtidigt vara ute på ett eller flera uppdrag som bland annat HR-Business Partner eller HR-Generalist hos våra kunder runt Stockholmsregionen.

Du får stor möjlighet att utvecklas i din HR roll och samtidigt samarbeta med och utvecklas av seniora HR kollegor via PeopleProvide. PeopleProvide har ett av branschens bredaste HR-nätverk och våra kunder verkar inom bland annat IT, detaljhandel samt teknik- och industribolag.

I din ansökan får du gärna skriva när du är tillgänglig.

Vem söker vi?
Vi söker dig som besitter goda kunskaper och erfarenheter inom följande områden;.
 • 5+ års arbetslivserfarenhet inom HR
 • Chefscoach & chefsstöttning
 • Rehabärenden
 • Arbetsmiljöarbete
 • Arbetsrätt
 • Arbete med kollektivavtal, både blue- och white-collar
Du delar självklart även vår passion och intresse för HR med en hög servicegrad. Vi tror att du är:
 • Lösningsorienterad
 • Målmedveten
 • Strukturerad
 • Trygg i dig själv
 • Orädd
I bagaget har du en relevant universitets- eller högskoleutbildning inom området.

Vi söker dig som triggas av enkel och affärsnära HR vilket du bör ha förmåga att leverera både effektivt och engagerat.

Om PeopleProvide
PeopleProvide är ett konsult- och rekryteringsbolag inom HR som gillar människor, sunt förnuft och affärer. Vårt mål är att enkelt och engagerat "provida" den HR som bäst matchar våra kunders behov för att leverera affärsdriven och hållbar HR. Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en starkt växande aktör i en utmanande bransch.

Vad erbjuder vi?
Utveckling, variation, flexibilitet och en chans att snabbt komma ut i nya intressanta uppdrag och bolag. Samtidigt ges du chansen att snabbt bygga upp ditt eget CV och samla på dig intressanta HR-erfarenheter som hjälper dig att ta nästa kliv i din egen karriär och utveckling inom HR. Du blir en del av en lärande och affärsdriven kultur där den gemensamma nämnaren är vår entreprenörsanda och viljan att utvecklas som grundas i våra värderingar som är Enkelt och Engagerat.

Vi sitter i ljusa lokaler vid Mariatorget, har bra villkor, härliga sociala tillställningar och friskvårdsengagemang som understryker vårt tränings- och hållbarhetsfokus.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vår hemsida snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via personliga mejl, men har du frågor kring uppdrag som HR-konsult eller vill veta mer om oss så är du välkommen att kontakta Julia Pettersson på julia.pettersson@peopleprovide.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juli 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PeopleProvide grundades 2014 av VD Anna Möller med visionen om att skapa hållbar och affärsdriven HR för våra kunder. Vi har vårt kontor i Stockholm på Swedenborgsgatan 10 men är även verksamma i Göteborg och Malmö. Det är ett kompetensbolag inom HR med ett stort engagemang för hållbarhet för både människa och miljö.

Företagets värderingar är; Enkelt och Engagerat. Värderingarna genomsyrar verksamheten och leder medarbetarna i sitt vardagliga arbete.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Liknande jobb