HR Advisor - 360

HR Advisor - 360

Rollen som HR Advisor 360 innebär att du arbetar med hela resan från införsäljning till leverans av olika HR-projekt. Rollen tillhör vår HR Business Support, en tjänst som innebär en outsourcad HR-funktion för kunder inom alla branscher - precis när de behöver den och just i den omfattning som efterfrågas.

I rollen ingår bland annat nedan ansvar och uppgifter:

HR-leverans & Support

Du tar emot inkommande samtal, mail och ärenden i HR Supporten och driver självständigt projekt och frågeställningar inom de flesta delar inom ARUBA. Det kan handla om allt mellan omorganisationer till att upprätta policyer.
  Försäljning & matchning

  Du arbetar med försäljning av PeopleProvides tjänster till både nya och befintliga kunder. Du deltar på kundmöten och jobbar aktivt för att bygga ett nätverk av både kunder och HR-konsulter. Genom nätverk matchar du även konsulter med olika HR-uppdrag, i samråd med affärsområdeschef.

  Rollinnehavaren förväntas genomföra, utveckla och förbättra leveranserna inom området och på så sätt bidra med att säkerställa att arbetet organiseras och drivs på ett konstruktivt och kreativt sätt för att lösa kundernas behov inom HR.

  Din profil

  Vi söker dig som är driven, övertygande och erfaren och som arbetat brett inom HR och som är van att jobba med såväl mindre som större HR-relaterade projekt. Kanske har du även erfarenhet av att jobba som konsultchef.

  Vi söker dig som gillar att möta nya människor och som har en god social förmåga och får energi av att prata med olika kunder och kontakter. Du motiveras av och har förmågan, att ha flera processer i gång parallellt med kundnyttan i fokus.

  Om PeopleProvide
  PeopleProvide är ett konsult- och rekryteringsbolag inom HR som gillar människor, sunt förnuft och affärer. Vårt mål är att enkelt och engagerat "provida" den HR som bäst matchar våra kunders behov för att leverera affärsdriven och hållbar HR. Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en starkt växande aktör i en utmanande bransch.

  Vad erbjuder vi?
  Du blir en del av en lärande och affärsdriven kultur där den gemensamma nämnaren är vår entreprenörsanda och viljan att utvecklas som grundas i våra värderingar som är Enkelt och Engagerat. Vi erbjuder möjligheter till utveckling, en marknadsmässig lön och möjlighet till bonus. Tjänsten är heltid och tillsvidare med inledande provanställning.

  Vi sitter i ljusa lokaler vid Mariatorget, har bra villkor, härliga sociala tillställningar och friskvårdsengagemang som understryker vårt tränings- och hållbarhetsfokus!

  Välkommen med din ansökan så återkommer vi efter julledigheten!
  Mer info
  Kontaktperson Linn Johansson
  Telefon 0730732602
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 21 feb 2023 (25 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  PeopleProvide grundades 2014 av VD Anna Möller med visionen om att skapa hållbar och affärsdriven HR för våra kunder. Vi har vårt kontor i Stockholm på Swedenborgsgatan 10 men är även verksamma i Göteborg och Malmö. Det är ett kompetensbolag inom HR med ett stort engagemang för hållbarhet för både människa och miljö.

  Företagets värderingar är; Enkelt och Engagerat. Värderingarna genomsyrar verksamheten och leder medarbetarna i sitt vardagliga arbete.

  Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.