Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vi behöver nu förstärka vår byggserviceverksamhet i Stockholm med duktiga, engagerade och erfarna medarbetare.

Yrkesbevis som Träarbetare, erfarenhet från byggservice och B-körkort är ett krav för att kunna söka tjänsten.

Du ska ha yrkesbevis som träarbetare och behärska det svenska språket i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper - som person är du samarbetsvillig, ansvarfull, kommunikativ och fungerar väl med både kollegor och kunder.

Vidare besitter du en god planeringsförmåga då du själv tar stort ansvar för dina projekt, vilket även innebär daglig kommunikation med UE & Beställare.

Du har till din hjälp en digital arbetsplattform, där arbetsorder och information hämtas.

Att du har en hög säkerhetsmedvetenhet i ditt arbete ser vi som en självklarhet eftersom vi prioriterar en säker arbetsmiljö.

Att arbeta som träarbetare på Byggservice är ett omväxlande arbete med varierande snickeriuppgifter så som exempelvis om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar, köksmonteringar och försäkringsärenden.

Ansökan

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som Träarbetare hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Lukas Eriksson på telefonnummer 073-5337644, eller Oscar Skjutare på telefonnummer 073-0421388

Övrigt

Vi erbjuder en trygg anställning med mycket eget ansvar i ett gäng som stöttar och hjälper varandra.

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare