Hoppa till innehåll
Ansök nu
Träarbetare

Vill du vara med och bidra till framtidens hållbara samhälle? Då har du kommit rätt! Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag och just nu behöver vi förstärka vårt team med en träarbetare. Du kommer att tillhöra vår verksamhet på Byggservice i Stockholm och arbeta med försäkringsärenden.

På Peab Byggservice i Stockholm får vi just nu in mer och mer jobb i form av försäkringsskador och i det ingår bland annat vattenskador samt brand och inbrottskador.

Du kommer vara den främsta kontakten gentemot kund och underentreprenörer och för att trivas med det tror vi att du gillar att planera och samordna dina projekt samt att ha mycket kundkontakt i ditt dagliga arbete.

Vi ser gärna att du arbetat som servicesnickare tidigare eftersom arbetet är varierat och ställer höga krav på självständighet och yrkeskunnande.

Vi söker dig som
  • har yrkesbevis som träarbetare
  • har minst fem års erfarenhet av att arbeta som träarbetare
  • har B-körkort.
  • har tidigare erfarenheter av försäkrings jobb.
Övrigt

Vi erbjuder en trygg anställning med mycket eget ansvar i ett gäng som stöttar och hjälper varandra. Vi strävar efter att ha kul på jobbet och nöjda kunder.
Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som plattsättare/snickare hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Fredrik Näslund på telefonnummer: 0725-33 60 72 eller via e-post: fredrik.naslund@peab.se.

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: heltid
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare