Hoppa till innehåll
Ansök nu
Nu stärker vi upp vårt team med en Platschef inom park och trädgård i Stockholmsområdet. Vår kärnverksamhet består av löpande underhåll och ombyggnationer av gator och torg, park och gatuskötsel samt yttre fastighetsskötsel, finplanering, trädgårdsanläggningar, arboristtjänster, upprustning av parker och lekplatser. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Om tjänsten

Som platschef på Peab har du en central roll i våra projekt och är den som har det övergripande ansvaret för projektets utförande. Du medverkar ofta redan från kalkylskedet, vidare in i produktion och har såväl personalansvar som arbetsmiljöansvar. Du har ekonomiskt ansvar i projektet samt ytterst ansvar över kontakt med kunder och leverantörer. Till din hjälp har du ett antal duktiga personer, allt från entreprenadingenjörer, administratörer och arbetsledare till skickliga yrkesarbetare. Som Platschef är det du som leder projektet och dina medarbetare för att nå uppsatta mål.

Kravprofil

Du som söker har minst tre års erfarenhet av att vara Platschef eller liknande i park eller andra trädgårdsuppdrag. Som individ har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad, samt har en god social kompetens. Du har god kommunikationsförmåga samt strukturerad i ditt arbetssätt. Du trivs att leda, engagera och motivera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Datorvana och B-körkort är ett krav för tjänsten. Du ska kunna kommunicera flytande på svenska i både tal och skrift.

Meriterande om du har utbildning som landskapsingenjör eller liknande.

Övrigt

Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Isabella Katib, Arbetschef.
E-mail: isabella.olejniczak@peab.se
Telefon: 0707 79 44 45
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare