Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Peab Anläggning befinner sig nu i en expansiv fas och vi söker nu en platschef med betongkompetens till vår anläggningsverksamhet i Stockholmsområdet där vi just nu har stora spännande betongprojekt på gång.

Om tjänsten

I rollen som platschef kommer du att driva anläggningsprojekt inom mark, anläggning och betong tillsammans med arbetsledare och yrkesarbetare. Dina arbetsuppgifter som platschef hos oss kommer bestå av att planera och leda produktionen från projektets start till slutbesiktning samt ansvara för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö.

Produktionen kommer att vara i Stockholm med omnejd och till ditt stöd finns arbetschef, stab, kalkyl mm stationerade i Ulriksdal. Vi på Peab är stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som drivs av och trivs med att ha ett totalansvar för verksamhetens projekt och medarbetare och att leverera goda resultat. Du trivs i ledarrollen och i samarbetet med andra. Arbetet kräver vidare att du är en person som alltid utgår från affärens och produktionens behov.

Vi söker dig som har erfarenhet av att driva betongprojekt som platschef. Vidare har du en bygg/anläggningsteknisk eller akademisk examen alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
B-körkort är ett krav för tjänsten och du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Malin Sundvall, HR Generalist på malin.sundvall@peab.se.

Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.